FIN

202 panoramanakyma

Klikkaa yllä olevasta painikkeesta auki nyrkkeilyhallista otettu panoramakuva.

Linkit

Panoramakuvat
Making Of -panoramavideo
Panoramavideot
JJ-Net Group Oy

Taustaa

Panoramakuva on kahdeksasta erillisestä valokuvasta yhdistetty laaja kuvanäkymä. Sen ideana on tarjota katsojalle valokuva, josta näkee kaikkialle kuvattuun tilaan. Kuvassa on myös mahdollista omaehtoisesti liikkua, zoomata ja hakea lisätietoa. 

Urheilukeskuksen kuvat on kuvattu 360 astetta sivu- ja pystysuunnassa. Kamera vaikuttaa leijuvan ilmassa, joten et mm. näe kameran jalustaa. Se on poistettu kuvankäsittelyn ja -kirkastuksen yhteydessä. 


Panoramakuvan avulla saadaan aikaan vaikuttavia kokonaisuuksia. Kuvattuihin tiloihin tutustuminen on vaivatonta, ja lisäksi urheilukeskuksen kuvissa on mittakaavaa antamassa eri lajien oikeita harrastajia.


Urheilukeskuksen panoramakuvat ja nettisivut on toteuttanut tamperelainen JJ-Net Group Oy.

Tapanilan Urheilukeskuksen liikunta- ja kokoustiloista on otettu panoramakuvat, joiden näkymää voi omaehtoisesti kääntää ja zoomata. Kuviin on sijoitettu ihmisiä sekä elävöittämään tiloja että antamaan mittakaavaa tilojen koon hahmottamiseksi.

Panoramakokonaisuutta täydennetään toukokuun lopussa otettavilla urheilukeskuksen ulkokuvilla. Samalla otetaan panoramakuvat Puistolan Palloiluhallista ja panoramavideot kiipeilykeskuksesta ja keilahallissta.  

Kuvien kääntäminen ja zoomaaminen

Voit kääntää panoramakuvaa painamalla hiiren vasemman painikkeen alas ja liikuttamalla hiirtä panoramakuvan yllä. Voit myös lähentää tai loitontaa näkymää (ns. zoomata) hiiren avulla.

Vinkki: tutustu myös keilahallista ja kiipeilykeskuksesta tehtyihin panoramavideoihin.

Tilainfo

Panoramakuvan vasemmassa yläkulmassa oleva Tilainfo -painike (Tilainfo-näkymä on auki sivun pääkuvassa) avaa kuvan päälle lisätietoa kuvatusta kohteesta. Siellä on linkkejä palveluntarjoajan kotisivuille yms.

Tilasta toiseen liikkuminen

Voit liikkua panoramanäkymästä toiseen klikkaamalla kuvassa "leijuvia" hot spot -painikkeita. Voit myös avata kuvia yläpalkin vasemmassa reunassa olevasta Pohjakartat-näkymästä.

Pohjakartat

Kaikista urheilukeskuksen kolmesta rakennuksesta (Erätalo, Päärakennus ja Mosahalli) on tehty yllä näkyvän kaltainen pohjakartta, johon on merkitty erillisillä painikkeilla kaikki otetut panoramakuvat. 

Kartan kuvakkeita klikkaamalla pääset näkymästä toiseen. Harmaat alueet ovat huoltoalueita, joihin yleisöllä ei ole pääsyä.