FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla voit pyytää lisätietoa lajista ja/ tai tarjouspyynnön yritysryhmän virepäivän seinäkiipeilystä.


Katsovideo

Katsopa video, jossa Joanna Kuvaja kohoaa korkeuksiin. Sykkeen nousemista analysoi Tommi Evilä.


Lajimaatti
Eikö tämä olekaan sinun lajisi? Klikkaapa yllä olevaa banneria, niin Lajimaatti auttaa etsimisessä


Tutustu Kiipeilykeskuksen omiin facebook-sivuihin ylläovesta linkistä.

Tutustu kiipeilykeskuksen tiloihin panoramakuvien avulla.

Linkkejä

Helsingin Kiipeilykeskus
Tapanilan Erän kiipeilyjaosto
Suomen kiipeilyliitto
Kiipeilyn alkeiskurssit


Tärkeä osa Tapanilan Urheilukeskusta on Helsingin Kiipeilykeskus, joka eräänä Pohjolan suurimmista vetää puoleensa niin lajin pitkäaikaisia harrastajia kuin lajiin tutustuvia ensikertalaisiakin.


Tutustu lisää kiipeilyyn Helsingin Kiipeilykeskuksen nettisivuilla.

  

Kiipeilykokeilu

Kiipeilemään pääsee ilman aiempaa kokemusta ja ennakkovarausta. Lisätietoa kiipeilykokeilusta löydät täältä. Jos tulet isomman ryhmän kanssa, lue ryhmien ohjatuista kiipeilykokeiluista täältä.

Alkeiskurssit

Voit aloittaa seinäkiipeilyn Helsingin Kiipeilykeskuksen ohjatulla alkeiskurssilla (1 x 3 tuntia),  ja sen suoritettuasi syventää osaamistasi muilla kiipeilykursseilla. Lisätietoa kiipeilykursseista on täällä.

Ohjatut kiipeilykokeilut ryhmille

Seinäkiipeily on Tapanilan Urheilukeskuksen suosituimpia virkistyspäivän aktiviteetti. Siinä enintään 20 hengen ryhmä saa 1,5 tunnin aikana runsaasti mukavia kokemuksia asiantuntevan ohjaajan avulla Kiipeilykeskus järjestää myös kalliokiipeilykokeiluja sekä köysilaskeutumisia yritysten omilta katoilta!

Pyydä tarjous ryhmän kiipeilykokeilusta tältä sivulta löytyvän Poimurin avulla tai täältä löytyvällä tarjouspyyntölomakkeella.

Viikoittaiset junnuryhmät

Kiipeilykeskuksen junnuryhmät on tarkoitettu innokkaille pikkukiipeilijöille viikoittaiseen harrastamiseen ryhmissä kiipeilyohjaajan johdolla. Lapset opettelevat ryhmissä myös toistensa varmistamista ohjaajan valvonnassa. Ryhmät on 9-16-vuotiaille. Lisätietoa löydät täältä.