FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla voit pyytää lisätietoa lajista sähköpostiisi.

Lajimaatti
Eikö tämä olekaan sinun lajisi? Klikkaapa yllä olevaa banneria, niin Lajimaatti auttaa etsimisessä

Yllä olevasta bannerista avautuu näkymä Liikuntasali 1:een.


Linkkejä

Urheiluseura Tapanilan Erä
Sisäänkäynnit


Dancefiilistely-tunnit järjestää tiloissamme urheiluseura Tapanilan Erä. Erän harrasteliikunta-aikataulun löydät täältä. Lisätietoa lajista ja hinnoista Erän toimistosta, puh. 029 1934 200.


Dancefiilistely

Dancefiilistely on kaikille sopiva vauhdikas ja hauska tanssipotpuri, jossa helpot askelkuviot tehdään suoraan musiikkiin. Tanssityylit vaihtelevat laidasta laitaan mm. discoa, lattareita, hip hoppia, showta ja bollywoodia.

Tärkeintä ei ole tekniikka vaan tanssin ilo, hauskuus ja tehokkuus. Mukaansatempaava musiikki saa jokaisen nauttimaan iloisesta ilmapiiristä!

Harrastajaprofiili/ Liisa Laine

1. Nimi, ikä, laji
Olen Liisa Laine, syntynyt tanssi sydämessä ja äidinmaidossa, iältäni "aikuinen nainen". Dance fiilistely on kuin minä; musiikki ja tanssi saa minut elämään, liikkumaan sävelten tahdissa milloin ja missä vain.

2. Kuinka kauan olet harrastanut lajiasi?
Kun urheiluseura Tapanilan Erän harrasteliikunnassa syyskaudella 2013 alkoi Dance fiilistely, olin välittömästi mukana.

3. Kuinka usein käyt treeneissä?
Dance fiilistelyä kerran viikossa, lisänautintona muita lajeja kahdesti-kolmesti viikossa onneni takaamiseksi.

4. Onko sinulla muita liikuntaharrastuksia?
Zumba, kahvakuula, kuntosali, QiFlow sekä salsa ym. lattaritanssit ja lavatanssit vievät minua aina, kun vain mahdollista. Tanssilavat ovat talvella pääosin kiinni, joten kevättä odotellessa liikuntaa muissa merkeissä.

5. Mikä on paras saavutuksesi lajissasi/ urheilussa yleensä?
Merkittävin ja sekin sydämen vienyt saavutukseni on Sulkavan soutu, jossa olen nyt soudellut jo neljästi kirkkovenesoudussa joka kerran aikaa parantaen.

6. Onko sinulla (kisa)tavoitteita tms., joita varten treenaat?
Tavoitteenani on pitää yllä peruskuntoa ja hyvää mieltä liikunnalla. Sulkavan soutujen viidestä kuuteen tuntia kestävä soutu on vuosittainen kuntotestini. Kolmena vuotena treenasin soutuihin ainoastaan Tapanilan Erän tanssillisilla tunneilla ja hyvin kuntoa riitti, kunnes otin ohjelmaan kuntosaliharjoittelun ja soutulaitteen. Näin pääsin henkisesti "kovien naisten" joukkoon ja fyysisesti entistä parempaan kuntoon.

7. Mikä lajisi treeneissä on parasta?
Osaava, motivoiva ja iloinen ohjaaja on hyvän liikuntatunnin pylväs, jota sopivan innostava musiikki komppaa, jolloin hiki lentää, kunto kohenee ja mieli livertää.

8. Millaiselle henkilölle harrastamasi laji sopii?
Laji sopii kaikille liikunnasta, tanssista ja musiikista nauttiville henkilöille. Tunnista saama fyysinen teho riippuu omasta kunnosta ja siitä kuinka valmis on laittamaan itsensä likoon. Tällä tunnilla voi bluespäivänä ottaa rennommin ja hoivata itseään, toisenlaisena päivänä voi antaa kaikkensa, antaa musiikin viedä - minne se kunkin aina sitten viekään...

9. Mitä lajisi vaatii harrastajalta?
Rentoa, iloista ja avointa mieltä, antaa mahdollisuuden mielikuvituksessaan poistua arjesta musiikin, tanssin, liikunnan avulla.