FIN

Lisää uutisia ja valokuvia löydät urheilukeskuksen FB-sivulta .


Linkkejä

Keilahallin FB-sivut
Kiipeilykeskuksen FB-sivut
MosaCafen FB-sivut

Taustaa

Tälle sivulle arkistoituvat kaikki Tapanilan Urheilukeskuksen nettisivuille tehdyt uutiset. 

Urheilukeskuksessa järjestetään Joulupuu-keräys 4.-12.12.

Urheilukeskus, Tapanilan Erä ja Tapanilan Terveystalo lahjoittavat joululahjoja Helsingin ja Vantaan lastensuojelun piirissä oleville lapsille. Osallistu kanssamme ja tuo oma pakettisi 12.12. mennessä keräyspisteelle (Kokoushuone 2).

 

Joulupuu on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle ja hänen perheelleen.

Keräämme joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaanotettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin vähävaraisen perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Tällaisia lapsia jo pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000.

Joulupuu-keräys järjestetään ympäri Suomea  paikallisten nuorkauppakamarien toimesta. Paikalliset nuorkauppakamarit keräävät lahjat lahjoittajilta. Lahjat toimitetaan saajilleen luotettavien paikallisten kumppaneiden kuten kuntien ja kaupunkien sosiaalitoimistojen kautta.

Tapanilan Urheilukeskus, Tapanilan Erän urheiluseura ja Tapanilan Terveystalo lahjoittavat sekä yhteisöinä että henkilökunnan toimesta joululahjoja Helsingin ja Vantaan lastensuojelun piirissä oleville lapsille ja nuorille. Toivotamme sinut tervetulleeksi osallistumaan kanssamme! Lahjat kulkeutuvat samalla kyydillä meidän lahjojemme mukana.

Keräyspiste Kokoushuone 2 on avoinna päivittäin 4.-12.12. Tapanilan Urheilukeskuksen päärakennuksessa, ovi B1.

OHJEET LAHJAN ANTAJALLE:

Lahjan antaja päättää itse, mitä haluaa antaa lahjaksi Joulupuu-keräykseen. Sopivan lahjan valitseminen voi toisinaan olla vaikeaa. Apua lahjan valitsemiseen löydät vuosittain julkaistavasta vinkkilistasta (KLIKKAA TÄSTÄ). Listalle on kerätty lahjoja, joita lapset ovat itse ehdottaneet, sekä lahjoja joita on viime vuosina lahjoitettu keräykseen. Keräykseen annettu lahja voi kuitenkin olla myös aivan jotain muuta.

Lahjojen tulee olla uusia ja Joulupuulle tuotaessa valmiiksi paketoituja. Kiinnitä paketin päälle narulla lappu, josta ilmenee lahjansaajan sukupuoli, ikähaitari sekä mitä lahja sisältää. Mikäli lahja sopii sekä pojalle että tytölle, voi sen mainita pakettikortissa. Näillä tiedoilla lahja osataan ohjata sopivalle lapselle. Helsingin ja Vantaan sosiaali- ja terveysviraston työntekijät poistavat lapun ennen lahjan antamista eteenpäin ja laittavat tilalle henkilökohtaisen joulutervehdyksen.


Viime vuosina on Helsingissä ollut pulaa erityisesti 11-17-vuotiaiden lasten lahjoista, sillä heitä on eniten lastensuojelun piirissä.

www.joulupuu.fi

Joulupuukeräys