FIN

Hätätapaukset 112

Hätäkeskus suosittaa soittamaan hätänumeroon 112 todellisissa hätätilanteissa hengen, terveyden, omaisuuden tai ympäristön ollessa uhattuna tai vaarassa. Hätänumeroon ei soiteta kiireettömissä asioissa eikä kyselytarkoituksissa. Tämä pätee myös erilaisissa häiriö- ja poikkeustilanteissa, joissa tiedustelusoitot saattavat tukkia hätänumeron.

 • Soita hätäpuhelu itse, jos voit
 • Kerro, mitä on tapahtunut
 • Kerro yhteystiedot: Tapanilan Urheilukeskus, Erätie 3, 00730 Helsinki
 • Vastaa sinulle esitettyihin kysymyksiin
 • Toimi annettujen ohjeiden mukaisesti
 • Lopeta puhelu vasta saatuasi siihen luvan

Jos hätänumero on hetkellisesti ruuhkautunut, älä sulje puhelinta. Kuulet nauhoitteen, jossa kehotetaan odottamaan hetki linjalla. Hätäpuheluun vastataan mahdollisimman nopeasti ja aina soittamisjärjestyksessä.

Yhteiset järjestyssäännöt koskevat kaikkia Tapanilan Urheilukeskuksen, Puistolan Palloiluhallin ja Helsingin Kiipeilykeskuksen toimitiloissa liikkuvia ja toimivia asiakkaita ja henkilökuntaa. 

Selkeät pelisäännöt helpottavat yhdessä toimimista, toisten huomioonottamista ja oman toiminnan sujumista. Järjestyssääntöjen noudattaminen lisää tilojen viihtyisyyttä ja siellä asioivien ja työskentelevien turvallisuutta.

 1. Järjestyssääntöjä sovelletaan tilojen sisätiloissa ja ulkoalueilla
 2. Tiloissamme vierailevat ja työskentelevät noudattavat aina hyviä tapoja ja käytöstapoja
 3. Siisteys lisää viihtyisyyttä. Roskat kuuluvat roska-astioihin. Käytössä olleet välineet palautetaan heti käytön jälkeen paikoilleen.
 4. Tilojen omaisuutta tulee käsitellä huolellisesti. Omaisuuden vahingoittumisesta tulee ilmoittaa infopisteisiin. Tahallisesti aiheutettu vahinko on korvattava
 5. Tapanilan Urheilukeskus, Puistolan Palloiluhalli tai Helsingin Kiipeilykeskus eivät vastaa tiloissa vierailevien henkilökohtaiseen omaisuuteen kohdistuneista varkauksista tai ilkivallanteoista.
 6. Kaikissa tiloissamme on toiminnanvastuuvakuutus, joka kattaa vierailijoiden ohjaukseen, välineisiin ja tiloihin liittyvät toiminnat. Muista vahingoista vastaa vierailija henkilökohtaisesti tai vapaa-ajan vakuutusturvansa kautta.
 7. Tilat suljetaan aukioloajoissa ilmoitettuina aikoina. Tiloissa vierailevien on poistuttava ennen sulkemisaikaa.
 8. Autot ja muut kulkuneuvot pysäköidään ainoastaan niille varatuille, merkityille pysäköintialueille. Pelastustiet ja kulkuväylät tulee pitää vapaina.
 9. Tilamme ovat savuttomia. Tupakointi on sallittu vain sille varatuissa ulkotiloissa.
 10. Päihtyneenä esiintyminen toimitiloissamme on kielletty. Alkoholin käyttö on sallittu vain anniskeluluvan alaisissa tiloissa, joiden juoma- ja ruokahuollosta vastaa ainoastaan Mosakahvila Oy. Asiakkaiden mukanaan tuomat alkoholijuomat voidaan takavarikoida.
 11. Tiloissa on nauhoittava kameravalvonta.

Järjestyssäännöt perustuvat hyviin tapoihin, mosalaiseen maalaisjärkeen sekä järjestyslain (612/ 2003) ja Tupakkalain (693/ 1976) mukaisiin käytäntöihin.


Pikaista korjausta vaativat epäkohdat ja särkyneet kalusteet ym. pyydämme ilmoitettavan kaikkina aukioloaikoina keilahallin asiakaspalvelupisteeseen (09) 3507 077 tai kiinteistöhuoltoon 044 7703 966.