FIN

Kipinä-rahasto on Tapanilan Urheilutalosäätiön tuore avustusrahasto, joka tukee vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaa monipuolisesti Tapanilan Urheilukeskuksessa ja Puistolan Palloiluhallissa.


Hakuaika päättyi 15.9.2017. Seuraava hakuaika syksyllä 2018.


Lisätietoja Kipinä-rahastosta:

kipinarahasto@tapanilanurheilu.fi


Tapanilan Urheilutalosäätiön

Kipinä-rahasto

Tapanilan Urheilutalosäätiö myöntää avustusta vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaan, jotka toteutuvat pääsääntöisesti Tapanilan Urheilukeskuksen ja Puistolan Palloiluhallin tiloissa tai seurayhteistyökumppaniemme ohjauksessa. Säätiö haluaa olla tukemassa ja auttamassa lasten tasa-arvoisia harrastusmahdollisuuksia ja näin olla mahdollistamassa lasten tasapainoista kehitystä liikunnan avulla.


Liikunnan on todettu vaikuttavan lasten ja nuorten terveyteen monen eri tekijän kautta. Liikunta kehittää tuki- ja liikuntaelimistöä, parantaa painonhallintaa, kehittää liikuntataitoja, auttaa oppimaan vuorovaikutustaitoja ja reilun pelin henkeä sekä auttaa luomaan ja ylläpitämään sosiaalisia suhteita. Myös lasten ja nuorten minä-kuva paranee liikunnan avulla ja auttaa näin luomaan positiivisempia tulevaisuuden suunnitelmia. Lapsena ja nuorena aloitettu liikunta antaa motivaatiota ja inspiraatiota myös aikuisiän liikuntaan.


TUEN MUODOT

Kipinä-avustusta voidaan myöntää niin yksilöliikuntaan kuin ryhmien liikuntaan liikuntatiloja tarjoamalla, omalla kurssitarjonnallamme tai seurojen järjestämien kausimaksujen kautta. Avustusta voidaan myöntää myös opetuskustannuksiin esimerkiksi säännöllisellä perheliikunnalla tai lahjakkaan nuoren valmentaja-maksuihin. Tuemme myös tilojamme vuokraavia seuroja mahdollistaaksemme heidän toiminnan jatkamisen lasten ja nuorten parissa.


HAKUAJAT

Ensimmäinen hakuaika päättyi 15.9.2017. Seuraava hakuaika on syksyllä 2018. Päätöksen tuesta tekee Tapanilan Urheilutalosäätiön hallitus.


HAKULOMAKE

Hakulomakkeen voi toimittaa säätiön Kipinä-rahastolle 15.6.-15.9.2018 sähköisen hakulomakkeen kautta, sähköpostilla osoitteeseen kipinarahasto@tapanilanurheilu.fi, tai postitse osoitteeseen: 

Tapanilan Urheilutalosäätiö

Kipinä-rahasto

Hiidenkiventie 21

00730 Helsinki.


LISÄTIETOJA

Kysy lisätietoja rahastosta: kipinarahasto@tapanilanurheilu.fi