FIN

Jätä avoin hakemus!

Avoimet hakemukset suoraan talouspäällikölle sähköpostilla.

Jaanika Ilves
talouspäällikkö, HR-asiat
sähköposti

Rekrytointi

Pohjois-Helsingissä sijaitseva Tapanilan Urheilukeskus on Suomen monipuolisin sisäliikuntakeskus. Tiloissamme käy vuosittain yli miljoona vierasta, ja vuokrattavia tiloja meillä on 15 000 neliömetriä.

Urheilukeskuksen ja Helsingin Mailapelikeskuksen palkkalistoilla on yli 30 työntekijää. Voit jättää avoimen hakemuksen (esim. erilaiset valvontaan, asiakaspalveluun ja kuntosaliin liittyvät tehtävät) uratiivistelmineen suoraan talouspäällikölle sähköpostilla.

Edut

Urheilukeskus tarjoaa kivat työkaverit, kuntosali- ja muita liikuntaetuja sekä tuetun lounaan. Kiva työpaikka mukavalla toimialalla!

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kiinteistönhoitaja

Nyt haetaan reipasta osaajaa sporttiseen ja iloiseen työympäristöön! Positiivinen ja iloinen tekeminen kuuluu meidän arkeen, ja samoja arvoja odotetaan myös uudelta tiimipelaajaltamme.

Tapanilan Urheilukeskus ja Puistolan Mailapelikeskus sisältää yhteensä 17000 m2 pinta-alaa urheilulle ja liikkujille. Kiinteistöissämme suoritetaan yli miljoona liikuntatapahtumaa vuodessa. Kiinteistömme tilat ovat kovassa kulutuksessa ja liikuntapaikkojen huolto on päivittäistä työtä. Laitosasentaja vastaa Säätiön neljän kiinteistön kiinteistöhuollosta, osana kolmen henkilön huoltotiimiä.


Tehtäviin kuuluvat ulkoalueiden päivittäiset rutiinit, iv-laitteiden hoito, liikuntapaikkojen ylläpito, liikuntalaitteiden kunnostus, vuosittaiset huoltokorjaukset, kiinteistön turvalaitteiston ja kiinteistön ylläpitoon liittyvien laitteistojen lainsäädöllinen toimintojen ylläpito. Sähkö-, hitsaus- ja tulityöluvat katsotaan eduksi. Lisäksi työssä vaaditaan pitkäjännitteistä kokonaisuuden hallinnointia.


Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 27.05.2018 mennessä osoitteeseen jaanika.ilves@tapanilanurheilu.fi


Lisätiedustelut tehtävästä antaa ilpo.kilpelainen@tapanilanurheilu.fi