FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla saat sähköpostiisi lisätietoa keilahallista.

Yllä olevasta bannerista varaat ratavuoron näppärästi netistä.

Tapanilan Keilahalli
Erätie 3, 00730 Helsinki
(09) 3507 077
sähköposti

Tutustu keilahallin tiloihin panoramakuvien avulla.

Linkkejä

Keilailun harrastajaprofiili
S-Etukortti

Seuraavia pelisääntöjä noudattamalla takaat itsellesi ja muille keilaajille miellyttävät heitto-olosuhteet. Toivotamme hauskoja hetkiä hienon harrastuksen parissa!

  1. MUISTA, että keilaradat, samoin kuin pystytyskoneetkin, ovat kalliita ja vaativat paljon työtä ja hoitoa,joten kohtele ratoja hellävaraisesti ja koneita annettujen ohjeiden mukaisesti.

  2. SAAVU aina ajoissa keilatunnillesi (n. 15 min. ennen alkua).

  3. PIDÄ keilakenkiesi pohjat puhtaina ja huolehdi samoin pallostasi.

  4. KUN käyt suihkussa, vältä veden kulkeutumista märissä jaloissa pukuhuoneeseen ja sieltä edelleen keilakengissä radoille.

  5. VARO erityisesti yliastumista, sillä keilaradalta kulkeutuu helposti vauhtiradalle aineita, jotka tekevät ne tahmeiksi.

  6. ANNA viereisellä radalla heittävän keskittyä rauhassa heittoonsa. Älä mene ottamaan palloa telineestä,kun viereisellä radalla oleva keilaaja on valmistautumassa (keskittymässä suoritukseensa).

  7. ANNA pelin luistaa. Valmistaudu ja keskity heittoosi mahdollisimman lyhyesti, äläkä viivyttele radalla heittosi jälkeen.

  8. TUTUSTU automaattinostajien ja pistelaskimien toimintaan. Pallotelineen keskellä olevasta hälytysnappulasta painamalla välittyy konevika/häiriö ratamestarille.

  9. MUISTA, että jos pelisi ei kulje vika on useimmiten sinussa itsessäsi. Älä syyttele ratoja tai muita olosuhteita huonosta tuloksesta. Näin asennoituen kehityt hyväksi keilaajaksi

Lisätietoa keilahallista

Muista painaa "Lähetä"-painiketta lomakkeen lopussa.

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite (et voi lähettää lomaketta ilman sähköpostiosoitetta)
Haluan tietoa keilahallin
Lisätietoa (luku- ja päivämäärät, muut palvelut ym.)