FIN
Näytä Poimuri

MosaGym-kuntosali

Erätie 3, 00730 Helsinki
(09) 3507 0751
sähköposti


Tutustu kuntosaliin panoramakuvien avulla.

Linkkejä

Avainkortin käyttäminen
Kuntosalin muut edut
Kuntosalin pelisäännöt

Sisäänpääsyyn tarvitaan avainkortti, jonka voit ostaa tai ladata kuntosaliohjaajan lisäksi myös päärakennuksen neuvontapisteestä. Salilla ei ole muita liittymis- tai jäsenmaksuja: meillä maksat vain treeniajasta!

Kuntosalin hinnat

Lataa salihinnasto täältä. Päivitetty 5.11.2018

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.


Voit maksaa käteisen lisäksi pankki- ja luottokorteilla (ei Amex).

Maksuvälineiksi käyvät myös

Avainkortilla kuntosalille

Avainkortilla pääsee kuntosalille viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa. Avainkortti on aina henkilökohtainen, eikä sen avulla saa päästää muita henkilöitä salille. 

Voit ostaa aikaa salikortillesi kätevästi myös verkkokaupastamme

Taustaa hinnoista

  • Ennen kuntosalikortin ostamista tutustu huolella kuntosalin pelisääntöihin, sillä väärinkäytöksiin puututaan tiukasti.

  • Kausikortti aktivoituu omaehtoisesti kahden kuukauden kuluttua ostopäivämäärästä, ellet sitä ennen ole käyttänyt korttia.

  • Etuhintojen saamiseksi tulee asiakkaan aina palveluja ostaessaan esittää voimassa oleva dokumentti etuuteen oikeuttavasta päätöksestä. Ilman etuisuutta ilmaisevaa todistusta/ päätöstä tms. etuhintaa ei anneta.

  • Aamupäiväkortti on voimassa ma-su klo 5.00-14.00. Aamupäiväkortin ostamalla voit luonnollisesti harjoitella klo 14 jälkeen, kunhan olet kuntosalilla ennen kyseistä aikarajaa.

  • Sisäpyöräile kympillä vaikka koko vuosi! MyRide-nonstop -sisäpyöräilykortti salikortin haltijalle 10 € (30/ 90/ 180/ 365 vrk). MyRide-NonStop voimassa virtuaaliohjaaan ohjaamilla tunneilla.