FIN

Lapsille ja nuorille 

Tapanilan Urheilukeskuksen järjestämät lasten ja nuorten kurssit

Kiipeily

Helsingin Kiipeilykeskuksen junnuryhmät ovat tarkoitettu 9-16 -vuotiaille. Alkeisryhmässä opetellaan seinäkiipeilyn perusasioita turvallisesti Helsingin Kiipeilykeskuksen ohjaajan kanssa. Aiempi kiipeilykokemus ei ole välttämätöntä.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset www.kiipeilykeskus.com/harrastajat/junnuryhmat

Jousiammunta

Juniorit pääsevät jousiampumaan maanantaisin klo 18:15-19:45 urheilukeskuksen ammuntasalin ohjatuissa maanantai-illoissa. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Ikäraja 8v. Alle 12-vuotiaat yhdessä aikuisen kanssa. Hinta 10€/kerta/juniori ja aikuisilta 20€/kerta. 
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: esa.rantanen@tapanilanurheilu.fi ja 09-3507077.

Eco aims

Maanantai-iltaisin ammuntasalissa pyörivät myös ohjatut eco aims -ammunnat klo 17-18. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Ikäraja 8v. Alle 12-vuotiaat yhdessä aikuisen kanssa. Hinta 10€/kerta/juniori ja aikuisilta 20€/kerta. 
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: esa.rantanen@tapanilanurheilu.fi ja 09-3507077.


Eco aims ammunta on ehdottoman turvallinen ampumalaji: meluton, luoditon ja laseriton, kameratekniikkaan perustuva laji. Hauska tapa kokeilla kuinka oma tähtäinsilmä toimiikaan! Laji sopii hyvin myös lapsille.

Kun ampuja tähtää tauluun, Eco aims tunnistaa taulun keskellä olevan led-pisteen, muodostaa siitä koordinaatit ja lähettää ne reaaliajassa erilliselle näytölle, josta ampuja näkee omat tähtäys-, osuma- ja tulostiedot.


Keilailu

Nuorille keilailua järjestää MosaStrike. MosaStrike on peruskouluikäisille tytöille ja pojille tarkoitettu keilailukerho. Opi keilailuliiton kouluttamien ohjaajien avulla keilailun perustaitoja. Lisäksi heitetään kuukausikilpailuja ja pidetään hauskaa.
Lisätietoja: www.mosabowling.fi ja 09-3507077


Tapanilan Erän ohjatut lasten ja nuorten harrasteet

Urheiluseura Tapanilan Erä järjestää lapsille ja nuorille ohjattua harrasteliikuntaa Urheilukeskuksen tiloissa.

Pienemmille lapsille suunnattuja harrasteita ovat esimerkiksi temppikset ja lasten baletit.

Niistä ja lopuista Erän lasten liikuntaryhmistä löydät lisätietoja osoitteesta tapanila.com/liikuntaohjelma/


Lajivalikoimasta nuorille harrasteita löytyy seuraavista jaostoista:

Judo
Jujutsu
Karate
Kiipeily
Miekkailu
Nyrkkeily
Salibandy
Yleisurheilu
Voimistelu

Tapanilan Erän koululaisten liikuntapäiväkerho

Nuorisotalon kanssa samoissa tiloissa toimii Erän ylläpitämä koululaisten liikuntapäiväkerho, jossa on 1-2-luokkalaisia lapsia 48. Heidän päivittäinen hoitoaika on 12-17. Tämä iltapäiväkerho on perusopetuslain mukaista koululaisten iltapäivätoimintaa alueen koululaisille.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset liikuntakerho.sporttisaitti.com/


Tapanilan Erän Sporttiklubi

Tapanilan Erän nuorisotalo järjestää alueen 2-4-luokkalaisille lapsille ohjattua liikuntaa sekä tekemistä maanantaina, tiistaina ja torstaina kello 14-16. Tunnit pidetään Urheilukeskuksen monipuolisissa tiloissa ja lähiympäristössä.
Sporttiklubi alkaa kokoontumisella, jolloin lapset voivat syödä omia eväitä, tehdä läksyjä, pelailla tai leikkiä. Ohjatulle liikunnalle on varattu 1,5 tuntia. Ohjaajina Sporttiklubissa työskentelee Tapanilan Erän nuorisotyöntekijät ja lasten liikunnanohjaukseen erikoistuneet liikunnanohjaajat. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset tapanila.munstadi.fi/sporttiklubi/

Lisäksi harrastusvalikoimassa tarjolla musiikkia:

Jamkids ja demo

Jamkidsin iloisissa ja elämyksellisissä muskareissa tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan, opitaan tärkeitä sosiaalisia taitoja ja pidetään hauskaa. Kaikki 0-7-vuotiaat lapset ovat tervetulleita mukaan.

Musiikkikoulu Demossa opetetaan soittamista ja laulamista kaikille yli 7-vuotiaille. Sopiva ryhmä löytyy niin koululaiselle, nuorelle kuin aikuisellekin. Pääsykokeita ei pidetä.

Lisätietoja www.jamkids.fi/