FIN
Näytä Poimuri
Linkkejä
Emergercy First Response
EFR-esite

Palvelun tarjoaa

Tapanilan Urheilukeskus
Oskari Sneck
050 3452 132
Emergency First Response-kouluttaja

 

Ensiapukoulutukset

Opi antamaan ensiapua terveydenhuollon ammattilaisten käyttämien periaatteiden mukaisesti. Emergency First Response Primary Care (CPR) opettaa toimimaan hengenvaarallisissa hätätilanteissa. Kuka tahansa ja minkä ikäinen henkilö tahansa voi osallistua kurssille. 

Tapanilan Urheilukeskuksessa järjestetään virallisia EA-kursseja yritysten henkilökunnalle, ryhmille ja yksityishenkilöillekin. Ensiapukorttiin oikeuttavat kurssikokonaisuudet ovat kestoltaan 1-3 päivän mittaisia. Tarjolla olevat kurssit ovat mm. Primary Care (hätäensiapu), Secondary Carer (ensiavun jatkotoimenpiteet), CPR+AED (hätäensiapu+automaattinen defibrillaattori) sekä Care for Children (lasten ja vauvojen ensiapu). 

Kysy lisätietoa lähettämällä kouluttajalle sähköpostia, niin räätälöimme teille tarpeisiin parhaiten soveltuvan kurssikokonaisuuden. 

 

Mikä EFR?


Emergency First Response (EFR) on kansainvälinen ensiapukoulutusjärjestelmä. Lähes 40 vuoden kokemus ja kansainvälisyys takaavat koulutuksen korkean laadun. EFR-ensiapukurssit noudattavat hätätilanteita koskevia näkemyksiä ja protokollia, jotka ovat kehittäneet ILCOR (International Liaison Committee on Resuscitation) -komitean jäsenet. ILCOR-komitean jäseniä ovat esimerkiksi European Resuscitation Council (ERC) ja American Heart Association (AHA).