FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla saat lisätietoa kiipeilykursseista sähköpostiisi.Voit ilmoittautua seinäkiipeilyn kursseille yllä olevasta bannerista tai henkilökohtaisesti kiipeilykeskuksen infopisteessä. Tutustu huolella kurssien käyttöehtoihin ennen kurssille ilmoittautumista!

Ei puhelinvarauksia.
Lisätietoa 050 554 2218

Tutustu kiipeilykeskuksen C-halliin, jossa kurssit pidetään, panoramakuvien avulla.


Linkkejä

Kurssien käyttöehdot
Helsingin Kiipeilykeskus
Sisäänkäynnit
Seinäkiipeilyn harrastajakortti

Kiipeilyn alkeiskurssi on tarkoitettu pääsääntöisesti kaikille 16 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka pystyvät omaehtoisesti ja täysipainoisesti osallistumaan ohjattuun toimintaan. Yksittäinen kurssi aloitetaan, jos osallistujia on vähintään kuusi.

Ohjattu seinäkiipeilyn alkeiskurssi (1 x 3 h)  99 €

  • alkeiskurssi tiistaisin ja torstaisin klo 18.00-21.00, hinta 99 € (6-12 osallistujaa, kesto 1 x 3 tuntia
  • Kurssiin kuuluu kuukauden ilmainen harjoittelukuukausi

S-Etukortilla kurssilaisille 20 % alennus Puoti-varustekaupasta.

Kurssipäivä ja -paikka

Kiipeilykurssit järjestetään Mosahallin alakerrassa sijaitsevassa kiipeilykeskuksen C-hallissa (sisäänkäynti ovi C1). 

Kurssipäivä on tiistaisin ja torstaisin. Tarkista kuitenkin aina päivämäärät ja viikonpäivät ilmoittautumisen yhteydessä klikkaamalla kyseisen kurssin otsikkoa, jolloin näet kyseisen kurssin päivät.

Vaatetus ja varusteet

Kurssivarusteiksi soveltuvat oivasti t-paita, verkkarit, ohuet sukat ja sisäliikuntakengät tiloissa liikkumiseen. Kiipeilykengät ja muut varusteet saat lainaksi. Lisäksi kurssille kannattaa varata juotavaa ja hikipyyhe, sillä kiipeily on kiehtovan rankka laji.


Ulkovaatteet ja kengät, laukut ym. henkilökohtaiset varusteet voi jättää kiipeilyhallin pukuhuoneisiin, laukut voi tuoda myös halliin. Pukuhuonetilojen suihkut ovat veloituksetta käytössä.