FIN
Näytä Poimuri

Poimurilla saat lisätietoa kurssien käyttöehdoista sähköpostiisi.


Tapanilan Urheilukeskuksen kursseista tai muista asiakasomistajille tarkoitetuista eduista (kuntosali, keilahalli) ei saa bonusta.

Ehdot lyhyesti

 • Ohjatut kurssit on tarkoitettu pääasiassa yli 16-vuotiaille
 • Kurssin aloittamiseen tarvitaan vähintään 4-6 ilmoittautunutta
 • Kurssin maksaminen on ilmoittautumisen ehto
 • Voit ilmoittaa samalla kertaa useamman henkilön samalle ohjatulle kurssille
 • Kuntosalietu on voimassa vain yhden kerran/ henkilö
 • Keilahallin edussa ei ole käyttörajoituksia
 • Tarkistamme S-Etukortit asiakasomistajaetujen saamiseksi
 • Ohjatun kurssin voi maksaa joko internetpalvelussa tai asiakaspalvelussa (Erätie 3, 00730 Hki) 
 • Ohjatun kurssin voi maksaa myös etuseteleillä (huomaa peruutusehdot)
 • Ei ennakkovarauksia ohjattuihin kursseihin
 • Ohjatun kurssin ollessa täysi on mahdollisuus jonottaa mahdollisesti vapautuvia paikkoja
 • Ohjatun kurssin voi peruuttaa tai siirtää (huomaa tarkemmat ehdot ohessa)

Lue huolella nämä Tapanilan Urheilukeskuksen ilmoittautumisjärjestelmän käyttöehdot, yhteiset pelisäännöt. Sinun on hyväksyttävä käyttöehdot ennen kurssipaikkojen varaamista ja lunastamista. 

1. Ohjatulle kurssille osallistuminen ja vastuut

1.1. Kenelle?

Tapanilan Urheillukeskuksen järjestämät ohjatut kurssit on tarkoitettu kaikille yli 16-vuotta täyttäneille henkilöille, jotka pystyvät omaehtoisesti ja täysipainoisesti osallistumaan ohjattuun toimintaan.

Myös ikäryhmään 12-15 kuuluva henkilö voi osallistua kursseille, mikäli hänen vastuuhenkilönään on samalle kurssille osallistuva täysi-ikäinen henkilö.

1.2. Kurssien toteutuminen?

Kurssit toteutetaan, jos kurssille ilmoittautuneita on vähintään 4-6 henkilöä (riippuen lajista). Mikäli kurssi joudutaan osallistujamäärän vähäisyyden vuoksi perumaan voi ilmoittautunut joko

 • peruuttaa kurssin (kohta 5 käyttöehdoissa) tai
 • vaihtaa kurssin toiseen (kohta 6 käyttöehdoissa) 
1.3. Vastuukysymykset?

Tapanilan Urheilukeskuksessa on toiminnanvastuuvakuutus, joka kattaa kurssin ohjaukseen, välineisiin ja tiloihin liittyvät toiminnat. Toiminnanvastuuvakuutus on voimassa myös omaehtoisen kuntosalissa ja keilahallissa harrastamisen välineiden ja tilojen osalta. Muista vahingoista vastaa kurssille osallistuja henkilökohtaisesti tai vapaa-ajan vakuutusturvansa kautta.


2. Ilmoittautuminen ja S-Etukortti

2.1. Ilmoittautuminen ohjatuille kursseille

Ohjatuille kursseille ilmoittautumisen yhteydessä valitaan kurssi, jonka sisältö ja hinta on eritelty kurssikerronnassa. S-Etuja haluttaessa kurssille ilmoittauduttaessa maksajan tulee syöttää rekisteritietoihin myös S-Etukortin tunnistenumero (katso lisätietoa kohdasta 2.1.).

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssipaikka (tai kurssipaikat) joko a) internetiin rakennetun maksujärjestelmän tai b) henkilökohtaisen asiakaspalvelupisteessä asioinnin kautta (Erätie 3, 00730 Helsinki).

Ohjatulle kurssille ei siis voi ilmoittautua puhelimitse. Koska aloitettavia kursseja on runsaasti, millekään kurssille ei voi varata paikkoja eikä kursseja voi maksaa laskulla.

Internet-pohjaiseen ilmoittautumiseen tarvitaan voimassa oleva sähköposti väärinkäytösten minimoimiseksi.

Ohjatun kurssipaikan voi luovuttaa nimeämälleen henkilölle (katso "Kurssin peruuttaminen" - kohta alempana). Huomaa! Sijainen saa asiakasomistajan edut vain jos hänellä on voimassa oleva henkilökohtainen S-Etukortti.

2.2. Ilmoittautuminen kuntosalille

Kuntosalin etukortin lunastaminen ei vaadi etukäteisilmoittautumista. Kortin saa kuntosalin avainkortin lunastamisen yhteydessä keilahallin asiakaspalvelupisteestä tai kuntosalilta. Tarkista aukioloajat täältä.

Kuntosalikortti on henkilökohtainen. S-Etukortin etuhinnan voi hyödyntää vain kerran/ henkilökohtainen S-Etukortti. Tutustu kuntosalin pelisääntöihin täällä.


2.3. Ilmoittautuminen keilahalliin

Keilahallille ei välttämättä tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta tarkista aukioloajat sivuiltamme. Voit myös varata ratatunnin (tai useampia) joko puhelimitse (09) 3507 077 tai sähköisesti täältä.

Yksi keilarata/ S-Etukortti. Ei käyttökertarajoituksia.


Keilahallin ratavuoron voi peruuttaa veloituksetta 8 tuntia ennen määräaikaa numerosta (09) 3507 077.


2.4. Asiakasomistajien S-Edut ohjatun kurssin lunastaneille

Tarjoamme kaikille ohjatun kurssin lunastaneille henkilöille, joilla on voimassaoleva HOK-Elannon S-Etukortti, lahjakortteja ja muita etuuksia. Edut on eritelty kunkin lajin kohdalla. Edun saamisen edellytyksenä on, että kurssin maksajalla on voimassa oleva S-Etukortti. S-Etukortista on lisätietoa tässä.

Tarkistamme kursseilla tarjottavia asiakasomistajaetuja tavoittelevien henkilöiden S-Etukorttien voimassaolon. Etua ei myönnetä ilman voimassa olevaa S-Etukorttia, joten muista ottaa henkilökohtainen S-Etukorttisi mukaan kurssille.

3. Ohjattujen kurssien maksaminen

3.1. Käteismaksu ja etusetelit

Ohjatun kurssin voi maksaa verkkopankin lisäksi Tapanilan Urheilukeskuksen Päärakennuksen asiakaspalvelupisteessä (Erätie 3,00730 Hki).

Maksuvälineinä asiakaspalvelupisteessä käyvät käteisen sekä pankki- ja luottokorttien (ei Amex) lisäksi seuraavat etusetelit:
- Smartum Oy:n Liikunta- ja Kulttuurisetelit
- Luottokunta Oy:n Virikesetelit

Huomaa: etusetelien käyttöehtojen mukaisesti etuseteleillä joko kokonaan tai edes pieneltä osin maksettuja kursseja ei palauteta rahana kurssilaisen peruuttaessa ilmoittautumisensa.

Tällaisessa tapauksessa kurssilaiselle annetaan kurssin kokonaissummaa vastaava lahjakortti.

3.2. Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli asiakas haluaa maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Tapanilan Urheilukeskus toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Tapanilan Urheilukeskus vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Asiakas voi tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Suomen Verkkomaksut Oy:lle.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

3.3. Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

3.4. Kuntosalikortin maksaminen

Omaehtoisen 30 päivän kuntosalikortin hinta on 29 € (norm. 53 €), jonka lisäksi uusilta asiakkailta veloitetaan avainkortin hinta 3 € (norm. 6 €). Kuntosalilla ei ole avainkortin lisäksi muita jäsenyys- tai klubikustannuksia.

TÄRKEÄÄ! Kuntosaliedun voi hyödyntää vain kerran/ S-Etukortti/ henkilö.

Kuntosalikortin saa ilman etukäteisilmoittautumista. Etuhinta annetaan kuntosalin avainkortin lunastamisen yhteydessä keilahallin asiakaspalvelupisteessä tai kuntosalilla. Edun edellytyksenä on voimassa oleva, henkilökohtainen S-Etukorttisi. Etu on voimassa toistaiseksi.


3.5. Keilahallin ratatunnin maksaminen

Keilahallin ratatunti maksetaan aina keilahallin asiakaspalvelupisteeseen. Ratatunnin voit varata numerosta (09) 3507 077 tai sähköisesti täältä, mutta maksu käteisellä, pankki- tai luottokortilla keilailun yhteydessä. Edun saamiseksi muista ottaa voimassaoleva, henkilökohtainen S-Etukortti mukaasi.

Keilahallin ratavuoron voi peruuttaa veloituksetta 8 tuntia ennen määräaikaa numerosta (09) 3507 077.

Voit varata ja maksaa useammankin ratatunnin etuhintaan, sillä keilahallissa ei ole rata- eikä käyttökertarajoituksia. Etu on voimassa toistaiseksi.


4. Vapautuvat kurssipaikat

Ohjatun kurssin ollessa täysi järjestelmä ilmoittaa mahdollisuudesta jäädä jonottamaan vapautuvia paikkoja. Kaikille kyseiselle kurssille jonottamaan ilmoittautuneille lähetetään tieto vapautuneista paikoista heti, ja nopein/ nopeimmat saavat paikan/ paikat kurssimaksun suoritettuaan.

5. Ohjatun kurssin peruuttaminen

Ohjatulle kurssille ilmoittautumisen voi perua joko a) asiakaspalvelupisteessä tai b) puhelimitse (09 3507 077) viimeistään viisi arkipäivää ennen kurssin alkamista. Tällöin peruutuksesta peritään 10 euron käsittelymaksu, ja loppuosuus kurssin hinnasta palautetaan asiakkaan nimeämälle pankkitilille.

Vaihtoehtoisesti peruutuksen kohteena olevan summan voi vaihtaa täysimääräisenä Tapanilan Urheilukeskuksen ja Puistolan Palloiluhallin palveluhallin palvelujen käyttämiseen oikeuttavaan lahjakorttiin (voimassaoloaika 6 kk).

Mikäli kurssi perutaan alle viisi arkipäivää ennen kurssin alkamisajankohtaa ei asiakkaalle palauteta rahoja.

Huomaa: kurssille ilmoittautunut, mutta osallistumaan estynyt kurssilainen voi antaa paikkansa nimeämälleen henkilölle.

6. Ohjatun kurssin vaihtaminen toiseen

Varattu kurssi voidaan vaihtaa toiseen hinnaltaan identtiseen kurssiin veloituksetta viimeistään viisi arkipäivää ennen alun perin varatun kurssin alkamista.

Kurssien vaihtaminen tapahtuu joko a) Tapanilan Urheilukeskuksen pääasiakaspalvelupisteessä (Erätie 3, 00730 Helsinki) tai b) puhelimitse (09) 3507 077.

Ellei sopivaa kurssia löydy noudatetaan käyttöehtojen kohdan 5 "Kurssin peruuttaminen" - ehtoja.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.