FIN

Tapanilan Urheilukeskuksen rakennuksissa on pukuhuonetiloja sekä yleisessä käytössä (harrastajat, leiriläiset...) että yksityiskäyttöön varattavissa (yritys- ja koululaisryhmät). Lisäksi on kokoustiloja, joita voidaan käyttää myös pukuhuonetiloina (esim. päärakennuksen Keilakabinetti). 

Osa pukuhuoneissa olevista saunoista lämmitetään päivittäin (esim. miesten kuntosalin ja Erätalon pukuhuoneet), osan lämmitämme pyynnöstä (esim. naisten squash- ja salibandypukuhuoneet). Lisätietoa vuokrattavista pukuhuonetiloista ja saunojen lämmittämisestä numerosta (09) 3507 077.

Erätalon pukuhuoneet

Pkh Eratalo

Alakerta

Kaksi naisten pukuhuonetta, ei saunaa. Naisille tarkoitettu sauna on Erätalon 2. kerroksessa, ja se lämmitetään pyynnöstä keilahallin infopiste tai (09) 3507 077. Sisäänkäynti ovista A2 ja A3. Yleisessä käytössä, ei varattavissa.
Kaksi miesten pukuhuonetta, joista toisessa iltaisin lämmitettävä sauna. Sisäänkäynti ovista A2 ja A3. Yleisessä käytössä, ei varattavissa.

2. kerros

Yksi pukuhuone miehille, yksi naisille. Naisten pukuhuoneessa sauna, jonka voi pyytää lämmitettäväksi keilahallin infopisteestä tai numerosta (09) 3507 077. Sisäänkäynti ovesta A1. Yleisessä käytössä, ei varattavissa.

Päärakennuksen pukuhuoneet

Pkh paarakennus

Pohjakerros

Kuntosalilla kaksi miesten pukuhuonetta, joiden yhteydessä sauna. Sauna lämpiää päivittäin. Sisäänkäynti ovista B1 ja B2. Yleisessä käytössä, ei varattavissa.
Kuntosalilla yksi naisten pukuhuone, jossa ei ole saunaa. Naisille saunamahdollisuus squash-pukuhuoneessa, joka lämmitetään pyydettäessä (kuntosalin valvoja tai puh 09 3507 077). Sisäänkäynti ovista B1 ja B2. Yleisessä käytössä, ei varattavissa.

Nyrkkeilyaulassa yksi naisten ja yksi miesten pukuhuone, jotka ovat arkipäivisin Hiidenkiven koulun käytössä. Sisäänkäynti ovesta B3. Iltaisin yleisessä käytössä, mutta myös varattavissa.

Kaksi naisten (salibandy)pukuhuonetta, joiden yhteydessä sauna. Sauna lämmitetään pyynnöstä (kiipeilykeskuksen infopiste, GSM 050 5542 218). Sisäänkäynti ovista B3 ja C1.Yleisessä käytössä, mutta myös varattavissa ryhmille. 

Alakerta

Squash-kenttien aulassa kaksi naisten pukuhuonetta, joista toisessa sauna. Ko. sauna lämmitetään pyydettäessä keilahallin infopisteestä, kuntosalilta tai numerosta (09) 3507 077. Sisäänkäynti ovesta B1. Yleisessä käytössä, mutta myös varattavissa ryhmille.

Squash-kenttien aulassa kaksi miesten pukuhuonetta, jotka ovat yleisessä käytössä. Lähin sauna kuntosalin pukuhuoneiden yhteydessä. Sisäänkäynti ovesta B1. Yleisessä käytössä, ei varattavissa.

Keskikerros

Keilakabinetti + keilasauna. Ei ole yleisessä käytössä, vaan ainoastaan varattavissa ryhmien kokous- ja saunakäyttöön. Sisäänkäynti ovesta B1. Varaukset ja hintatiedot numerosta (09) 3507 077.

Mosahallin pukuhuoneet 

Pkh mosahalli

Alakerta

Kiipeilykeskuksessa yksi pukuhuone naisille, yksi miehille. Ei saunoja. Sisäänkäynti ovesta C1. Yleisessä käytössä, eivät varattavissa.

Aula

Kaksi miesten (salibandy)pukuhuonetta, joissa yhteinen sauna. Sauna lämmitetään pyydettäessä kiipeilykeskuksen infopisteestä tai GSM 050 5542 218. Sisäänkäynti ovesta C1. Pukuhuoneet ovat yleisessä käytössä, mutta myös varattavissa ryhmien käyttöön.

Yläkerta

Tilaussauna, jossa on kaksi pukuhuonetta ja yksi yhteinen sauna. Sisäänkäynti ovesta C1. Ei yleisessä käytössä, vaan ainoastaan varattavissa ryhmien käyttöön numerosta (09) 3507 077.