FIN
Näytä Poimuri

"Kiitoksia oikein paljon mukavasta virkistysiltapäivästä! Palaute on ollut pelkästään positiivista. Meidän väki tykkäsi erilaisista aktiviteeteista ja lajikokeiluista. Järjestelyt olivat oikein onnistuneet ;-) "
Tiina Autero, Uudenmaan verotarkastusyksikkö

"Oli todella mukava, että meidät vastaanotettiin heti aulassa ja ohjattiin sujuvasti paikasta toiseen. Ohjaajat olivat todella hyvin tehtävänsä tasalla ja omistautuneita ohjaukseen. Oli todella tervetullut olo."
Milka-Maaria Juntunen, Veripalvelu


"Asioiden hoito sujui kaikkien kanssa hyvin, ryhmän tarpeet oli hyvin huomioitu ja aikataulut pitivät. Tapahtuma oli virkistävä ja uusia ajatuksiakin herättävä, niinkuin oli tarkoituskin. Ryhmät haaveilevat jo seuraavasta TYHY-päivästä:)"
Leila Nevalainen, HUS


"Kiitokset kun järjestitte meille hauskan päivän. Pikagallup kertoo porukan olleen hyvin tyytyväisiä ruokaan ja kaikkiin aktiviteetteihin. Tapaamme varmasti uudelleen!"
Marita Koski, Valvira


"Ruusuja: nopea vastaaminen tarjouspyyntöön, selkeät opastukset paikanpäällä, hyvä fiilis henkilökunnasta."
Sari Kosunen, VR lähiliikenne

"Henkilökunta luo rennon ilmapiirin, lajit toimivia ja hauskoja!"
Veli-Pekka Viitanen, Vaisala

"Kiitos erittäin onnistuneesta päivästä. Tämä oli meille uusi "tuttavuus" ja koko HR:n porukka oli erittäin tyytyväinen päivän antiin."
Anders Ahlskog, Aktia

"Erittäin hienosti järjestyi tilat ja tarvittavat muutokset päivän aikana. Joustavaa ja luovaa asiakaspalvelua!"
Kaj Lähteenmäki, Pelastakaa Lapset ry

"Kaikki sujui kuin rasvattu =) Iso kiitos ja ihanan lämmintä kesää koko tiimille!"
Katja Liljeqvist, Tuusulan Kunta/ suunterveydenhuolto

"Hyvät ja tilavat puitteet harrastaa monenlaista tykytoimintaan sopivaa. Ehdottomasti harkitsemme uudelleen tulemista!"
Jaana Rosvall, Amiedu

"Kokemus oli erittäin hyvä, ohjaus, tilat, kahviopalvelut ja opastus, samoin kuin tilausvaiheessa asianmukaista ja hyvää esitystä tilojen käyttömahdollisuuksista. Iso plussa joustavuudesta aikataulun suhteen." 
Erkki Lappalainen, Helsingin Sosiaali- ja terveysvirasto

"Olemme työporukalla pelanneet Tapanilan Urheilukeskuksessa kahdesti pingistä ja viimeksi oli jousiammuntaa; joka kerralla loistavat ohjaajat. Moni vapaa-ajan keskus voisi ottaa mallia tavasta, jolla henkilökuntanne huolehtii vieraista ulko-ovelta lähtien."
Panu Leislahti, UMO


"Isot kiitokset kaikille järjestäjille tapahtumasta. Kaikki olivat erittäin tyytyväisiä tapahtumaan ja päivä sujui todella mukavasti ja mutkattomasti. Erityiskiitokset mosalympialaisten ohjaajille. Voimme suositella lämpimästi tapahtumaa myös muille yrityksille.”
Marika Kirsilä, Ekonor

”Olemme erittäin tyytyväisiä iltapäivän ohjelmaan! Mielestämme järjestelyt toimivat hyvin ja kokonaisuus oli hyvin suunniteltu. Lisäksi ohjaajat hoitivat työnsä erittäin hyvin. Heidän asenteensa ansiosta iltapäivästä tuli vielä mukavampi!”
Marie Anttila, Koillis-Helsingin lähimmäistyö Milja ry

"Varauksen/ tarjouksen sopiminen oli äärimmäisen selkeää ja mukavaa, ja koko tapahtuma hoitui niin jouhevasti että jäi todella positiivinen kokemus ja paikka mieleen sellaisena jota mielellään lähestyy uudelleen myös ryhmien kanssa aktiviteetteja miettiessä."
M.P., Itäkeskuksen nuorisopsykiatrian poliklinikka


"Olimme oikein tyytyväisiä päiväämme. Erityisen tyytyväisiä olimme kaikkien lajien ohjaukseen sekä siihen, miten meidät otettiin huomioon koko tilaisuuden ajan (mm. oma huone takeille ja laukuille, saattaja paikasta toiseen yms)."
Noora Aaltio, Fortum

”Pelkkää plussaa järjestelyistä! Ihanaa, että jo ovella oli tervetuloa-lappu ja tiesi olevansa oikeassa paikassa. Meidät toivotettiin oikein hyvin tervetulleeksi ja vahingossa jo reilusti aiemmin saapunutkin pääsi salille kuluttamaan aikaa. Hienoa huomaavaisuutta! Ruoka oli hyvää ja kiva, että saatiin ruokailla omassa tilassa. Veitsenheitto ja ammunta oli hauskaa. Kiitos, että kaikki onnistui vaikka tilaus tehtiin niin viime tipassa. Tästä jäi oikein hyvä mieli. Lähetä paljon positiivisia terveisiä teidän toimijoille.”
-T.M., Suomen Fysioterapeutit

”Kaikki järjestelyt sujuivat erinomaisesti; aamulla koin itse ja myös työntekijäni kokivat olevansa tervetulleita teille, kun ovella oli nuori mies vastaanottamassa ja ohjaamassa kokoustilaan. Tekniikkakin saatiin toimimaan hänen avustuksellaan. Palvelu oli kaikilta osin  erinomaista; kokoustilassa oli aamulla oli kylmä, mutta kun tästä mainitsin, tämäkin asia korjaantui välittömästi. Ruoka oli hyvää ja kaikki saivat vatsansa täyteen! Muutama pieni tapaturma tuli kuplafutiksessa, mutta mustelmilla selvittiin! Jääpussi oli valmiina. Mukava ja hauska uusi kokemus tämä kuplafutiskin!” -E. R., perhepäivähoito, Helsinki


”Kiitos hauskasta päivästä! Meidät otettiin tosi ihanasti vastaan ja palvelu oli huippua, kuplafutiksen ohjaaja jaksoi myös todella hienosti teinilauman kanssa. Ruokakin hävisi vauhdilla nälkäisille tytöille ja kiitosta tuli. Kaiken kaikkiaan todella mukava iltapäivä, kiitos!”
-K.M., Helsingin luistelijat

"Kalliokiipeilykokeilu on nyt takana. Halusin lähettää vielä haliterkut ja kiittää teitä, että olitte tosi joustavia. Asiakaspalvelukokemus asian suhteen oli ihan 5/5. :-) Kiitos myös kalliokiipeilykokeilun ohjaajille. Heidän kanssaan oli tosi mukavaa, vieläkin on vatsa hellänä nauramisesta ja kädet hellänä itse kiipeilystä. :D Suosittelen jatkossa teidän palveluita ehdottomasti muillekin, aina kun sellainen tilanne sattuu eteen!"
-Elina V.

”Kuplafutis oli superhauskaa ja koko porukka nautti pelaamisesta. Alkuun monella oli ajatus, että kaatuminen kuplassa on pelottavaa, mutta kun ensimmäisen kerran oli mennyt nurin, se olikin hauskaa eikä naurulta meinannut tulla loppua. Erittäin hyvä tapa tulla vähän irrottelemaan työporukan kanssa ja irrotti hyvin ajatukset työstä ja arjesta. Hiki tuli ja hauskaa oli! Erityiskiva juttu oli valokuvat ja tilanteiden ikuistaminen. Vieraanvaraisuus ja tosi hyvä pelinvetäjä saavat meiltä ison plussan! KIITOS! Eilisen perusteella tullaan varmasti uudelleen.” 

-L.L. Autismisäätiö

"Suurkiitos, meidän porukalla oli todella onnistunut ja ikimuistoinen päivä urheilukeskuksessanne! Voin koko meidän jengin puolesta, että päivä sujui todella hyvin ja osasitte upeasti ja ammattitaitoisesti reagoida päivämme ohjelmamuutoksiin. Olimme hyvissä käsissä ja kaikki henkilökunnasta todella osaavia ja ystävällisiä."
-P.V. Suomenlahden Merivartiosto

”Koko päivää voi pitää erittäin onnistuneena. Olen saanut pelkästään positiivista palautetta tiimin jäseniltä tapahtuman jälkeen. Erityiskiitokset koordinaattori-Tuukalle avusta päivän suunnittelussa (tilavarausten, ruokailujen ja aktiviteettien rytmitys) sekä koko väelle siitä, että lyhyestä varoitusajasta huolimatta onnistui sekä ruokailun järjestäminen saunalle että palvelu englanniksi, vaikka en ollut sen tarpeesta alun perin maininnut.”
-H.G. Palveluiden kehityksestä vastaava ryhmä

"Parhaiten järjestetty virkistyspäivä, johon olen osallistunut. Lajivalikoima oli riittävä ja oli useita mielenkiintoisia lajeja, joihin olisi voinut osallistua. Erinomaista, että hedelmiä, vettä ja kahvia oli tarjolla koko ajan.

Urheilukeskuksen henkilökunta oli ammattitaitoista, sitoutunutta ja osaavaa. Aina kun näit uuden henkilökunnan jäsenen, hän kysyi oletko viihtynyt tai miten päivä on mennyt. Se loi tunteen, että liikuntakeskuksessa todellakin välitettiin meidän päivän onnistumisesta. Henkilökunnan palvelualttius ja välittäminen korostuivat antaen sen extra-silauksen."
Tietokarhu


”Olimme todella tyytyväisiä päiväämme teillä. Kiitos joustavuudestanne ja

asiakaspalvelustanne. Kaikki pyydetyt toiveemme tuli täytettyä ja kuplafutis-kuvat oli mukava yllätys. Kiitos huolenpidosta. Suosittelen mielelläni teitä jatkossa.”

E.P. Taloushallintoliitto


"Kehittämispäivämme oli erittäin onnistunut. Vastaanotto oli hyvä. Mukava, kun ovessa oli info päivästämme sekä erityisesti se, että meitä oltiin vastassa. Kokous- ja lounasjärjestelyt olivat sujuvat, ja tila ja varustelu oli hyvä meidän kokoiselle porukalle. Keilauksesta pidettiin – hyvä päätös päivälle. Joku työntekijöistämme ehdottikin, että tullaan kuukauden päästä uudelleen! Tunnelma teillä Tapanilan Urheilukeskuksessa edisti päivämme onnistumista."

A.R. Lilinkotisäätiö


”Jättiläiskimppu ruusuja!! Aivan mieletöntä asiakaspalvelua erityisesti koordinaattori Pialta, joka järjesti meille todella lyhyellä varoajalla ja rajallisella budjetilla upean ja mieleenpainuvan päivän! Tunsimme olomme todella tervetulleiksi, meidät oli huomioitu aivan upeasti ja ohjaajat olivat erittäin ammattitaitoisia. Koko meidän sakki on suitsuttanut palvelua ja kokemusta, ei yhtään poikkipuolista sanaa mistään. Teitte päivästämme yhden onnistuneimmista tyt-päivistä ikinä ja tyhy-vastaavana en voisi olla kiitollisempi kaikesta. Tulemme kehumaan vuolaasti ja kuuluvasti palvelujanne eteenpäin!"

Riikka Rautiainen, Anttilan koulun opettajat


”Meillä Luovilaisilla oli teillä hauska ja antoisa päivä. Välitätkö koko teidän henkilökunnalle kiitokset meiltä. Olitte ihanan ystävällisiä, joustavia ja ammattitaitoisia. Tunsimme itsemme todella tervetulleeksi!!”
Heidi Raulo, Luovi


”Kiitos, päivä meni hienosti ja kaikki olivat tyytyväisiä. Itselleni ei tule mieleen muuta kuin kehuttavaa ja vastaisuudessakin aion suositella Tapanilan Urheilukeskusta täällä meillä muille ryhmille. Oli mukava tietää Urheilukeskuksen historiasta ja mitä kaikkea on tarjolla. Työtovereilleni Tapanila oli tuntematon paikka Helsingissä ja he olivat positiivisesti yllättyneitä. He järjestävät myös kaikenlaisia tapahtumia ja virkistyspäiviä täällä KPMG:llä, joten heillekin oli hyvä käydä tutustumassa paikkaan.”
Päivi Miilunpohja, KPMG 

"Kiipeilyohjaajamme oli erittäin osaava ja ammattitaitoinen. Hänen rauhallinen ja kannustava työotteensa oli toimiva meidän ryhmällemme. Hänen osasi ohjata rauhallisesti ja antoi itsestään luotettavan kuvan, joka on tärkeää kun lähdetään vieraan ihmisen opastuksella kiipeilemään korkealle. Voin sanoa, että sain itse upean kokemuksen ja sain kiipeilykärpäsen pureman. Tulen varmasti uudelleen asiakkaaksenne ja tuon ystäväni mukanani."
Janne Ohtonen, Rekolanmäen koulu

”Kiitos tapahtumasta, joka oli todellakin positiivinen kokemus. Puitteet olivat hyvät- erittäin asiantuntevat ja hauskat ohjaajat. Tulemme mielellämme myös ensi vuonna- ja isommalla porukalla. Eilinen ryhmä oli erittäin innostunut tapahtumasta ja moni pääsi ylittämään itsensä useissa suorituksissa. Kiitos ja terveiset koko järjestelyporukalle - meillä oli mukavaa ja tulemme toistekin!”
Tia Mäki, Securitas 

”Voit olla varma, että tulemme uudelleenkin teidän ”riesaksi”. Teillä homma pyöri juuri niin hyvin kuin toivoa saattoikin (jopa sotilaallisella tarkkuudella). Jousiammunta herätti eniten keskustelua, joten päättelin sen olleen mieluisin (ja uusin) kokemus.

Keilailu poiki henkilöstössä ajatuksen 1h:n vakiovuorosta, jolloin toteuttaisimme viikkoliikuntaa. Äijäjooga jakoi mielipiteitä (tämän tiesinkin jo tilausta tehdessä), mutta positiivinen tilaisuus sekin - vetäjä osasi huomioida keski-ikäiset ”kehäraakit”. Iso kiitos teille kaikille."
Juha Hirvonen, PVJJK

”Palveluasenteenne on aivan loistava mikä näkyi ja tuntui mm. mieltä lämmittävänä huolenpitona. Kertaakaan emme vaeltaneet eksyksissä tapahtumapaikkoja etsimässä vaan saimme koko ajan keskittyä nauttimaan tykypäivästämme. Päivän rakenne ja kokonaisuus oli hyvä: saimme uusia kokemuksia, kannustavia vinkkejä harjoitteluun ja jokainen meistä koki onnistumisen iloa päivän aikana. Itse olisin tehnyt päivästä liian rankan ja sullonut siihen liikaa ohjelmaa – onneksi minulle kerrottiin selkeästi kokemuksista ja näkemyksistä päivän rakenteesta ja lopputulos oli hyvä!

Terveisiä kaikille liikuntaamme ohjanneille: kaikki olivat asiansa taitavia ammattilaisia, jotka hoitivat hommansa iloisesti. Ja erityisterveiset Kehonpainotreenimme vetäjälle – hän on saanut joukoiltamme erityisen paljon kiitosta sekä ammattitaidostaan että tavastaan vetää treeniä.
Suosittelen lämpimästi Tapanilan Urheilukeskusta myös tykytapahtumia järjestäville kollegoilleni”
Ulla Timgren, Nordea

”Olimme kovin tyytyväisiä vierailuumme. Järjestelyt oli aikataulutettu hyvin ja aikatauluissa pysyttiin. Osaava, "jämpti", yksityiskohtainen ohjeistus/ ohjaus jousiammunnassa oli hyvä. Kukaan ei ns. tippunut kyydistä. Osa porukasta miettii jopa alkeiskurssille osallistumista ;-)
L.L., Poliisi

"Olimme erittäin tyytyväisiä vierailuumme Tapanilan Urheilukeskuksessa! Jousiammunta oli hauskaa ja ohjaaja tosi mukava ja kärsivällinen näinkin ison polttarinaislauman opettamisessa. Oli myös todella kiva, että polttarisankari pääsi kokeilemaan puhallusputkea sekä pikkukirveen ja veitsen heittoa. Myöskin hänen huomioiminen mitalilla oli kiva lisä! Kaikin puolin onnistunut kokemus ja voimme lämpimästi suositella muillekin :)”
Elina Havelin


”Todellakin yllätyimme positiivisesti! Meillä oli kaikilla tosi kivaa ja koimme onnistumisen elämyksiä. Löysin itsestäni piilevän jousiampujan ;-) Oli hauskaa tutustua uuteen lajiin. Ilta oli tosi hyvin järjestetty ja kiva, että meidän kaikki mattimyöhäisetkin pääsivät mukaan (meitä oli siis kaikkiaan 14). Esa oli ihan huippuohjaaja: hauska, ammattitaitoinen ja rauhallisen päättäväinen pitäen eläväisen ryhmämme aisoissa. Moni alkoikin jo katselemaan jousiammunnan alkeiskurssien aikatauluja..”
Jeena Vesivalo, HYY

”Syntymäpäiväjuhlat onnistuivat erittäin hyvin ja vieraat olivat tyytyväisiä ja ilahtuneita tapahtumasta ensi hämmennyksensä jälkeen, sillä he eivät tienneet ollenkaan mihin ”joutuivat”. Kiitos onnistumisesta kuuluu mukaville ohjaajille, niin ohjelman vetäjä-Pialle kuin suurenmoiselle jousiammunnan Esa-opettajalle.
Kahvitilaisuus oli mukava, samppanja hyvää ja kakku kaunis ja hyvän makuinen ja sai ansaittua kehumista. Juhlat siis onnistuivat hyvin ja varmasti jäivät osallistujien mieleen mukavana erilaisuutena ja hyvin hoidettuna tapahtumana.
Tilaisuus jopa poiki innostuksen jousiammuntaan, sillä toinen vävypojistani jatkaa jousiammuntaharjoituksia. Siis kiitos vielä kerran, oli hienoa astua seuraavalle vuosikymmenelle niissä merkeissä. Suosittelen varmasti kaikille!”
Seija Natunen


”Kyllä vaan onnistuitte yllättämään oikein positiivisesti, Finavian virkistyspäivä 19.11. onnistui erinomaisesti! Meidät otettiin oikein mukavasti vastaan ja iloinen yllätys osallistujille oli, että myös pukuhuoneet oli merkitty. Kiitos hyvistä järjestelyistä, hyvistä etukäteisohjeista ja ohjelmasta, osallistujat saivat kyllä päivän päätteeksi hienoja onnistumisen tunteita.”
S.S., Finavia


"Tyhy-tapahtuma meni oikein mukavasti. Paketin suunnittelu puhelimitse ennen tapahtumaa oli helppoa koska teiltä tuli hyviä budjettiimme sopivia ehdotuksia. Pikku alennus erityisryhmille (pelastus, poliisi…) tuntuu aina mukavalta vaikkei itse suoranaisesti maksumiehenä toimisikaan.
Jousi- ja puhallusputkiammunnasta pidettiin yleisesti; ohjaus oli hyvää ja kaikki pääsivät jyvälle hommasta. Paketin sisältö ja hinta olivat mielestäni hyvin linjassa. Myös maksaminen kävi kätevästi. Henkilökunta ja palvelu oli oikein ystävällistä. Voin hyvin suositella vastaavan tyyppistä pakettia myös muillekin ryhmille."
Markus Laihinen, SLMV/ Tammisaaren merivartioasema


”Kokonaisuudessaan päivä oli erittäin onnistunut ja kaikille jäi hyvä mieli ja fiilis. Koimme, että saimme pienelle virkistäytymisbudjetillemme paljon vastinetta. Kaikki yhteydenpito ja suunnittelu teidän kanssanne myös ennen päivää oli helppoa ja sujuvaa, joten jo ennakko-odotukset päivälle olivat hyvät :). Iso kiitos siis teille koko päivästä!”
Terhi Viljanen, Tikkurilan seurakunta


"Kokonaisuutena ja kokemuksena jäi todella hyvä fiilis ja porukalta kun kysyin, niin olivat tykänneet kovasti kaikesta:

  • Aikataulut pitivät todella hyvin 
  • Meidät otettiin todella hyvin vastaan
  • Kyltti ”tänään vieraana ABB” ovessa aiheutti heti positiivisen fiiliksen!
  • Säilytys tavaroille huomioitu hyvin ja niille varatut tilat 
  • Jousiammunta, puhallusputket ja hartia-niska jumppa lajeina hyvät
  • Palvelu todella ystävällistä ja asiakaslähtöistä"

Tuija Piipponen, ABB


”Palvelualttius ja asenne oli kohdallaan jokaisella urheilukeskuksen edustajalla. Ei ollut yhtään liian pientä tai suurta kysymystä mihin emme olisi saaneet vastausta. Päivän aikana oli todella tunne, että olimme toivottuja vieraita ja että meistä pidettiin huolta.”
Saija Tuominen, Rudus

"Tarjouspyyntöön ja muihin tiedusteluihin vastattiin nopeasti ja kattavasti. Myös toivomamme muutokset onnistuivat vielä viikkoa ennen virkistyspäivää. Suuri kiitos hyvästä asiakaspalvelusta! Ja kaikki osallistujat olivat erittäin positiivisesti yllättyneitä hauskasta ja liikunnallisesta päivästä."
Maria Wirkkala, Itä-Uudenmaan maistraatti


"Päivä oli kaikin puolin onnistunut. Kaikki lähtivät rentoutuneina ja hyvällä fiiliksellä kotiin. Henkilöstöltä tuli palaute, että paras tiimipäivä ikinä:-), jonka allekirjoitan heidän kanssaan. Oli erittäin hyvä, että meillä oli henkilö, joka vei meidät paikasta toiseen ja aikataulu oli laadittu sopivan löysäksi. Näin kiireen tuntu jäi kokonaan pois. Ruoka oli erittäin hyvää ja ruokailuun oli varattu riittävästi aikaa. Pelkkiä ruusuja teille sylillinen:-)"
Sirpa Pitkänen, VR Matkustajaliikenne

”Saamani palaute virepäivästä on ollut järjestään kaikilta, joiden kanssa olen keskustellut, pelkkää suitsutusta. Päivään osallistuneet olivat erittäin tyytyväisiä järjestelyihin, lajeihin, ohjaajiin ja ruokaan. Kaikki sujui mutkattomasti ja jokaisella oli todella hauskaa. Osaatte selvästi hommanne! Eli meiltä saatte täyden kympin ruusukkeiden kera! =) "
Heidi Höglund, Phoenix Contact


"Aivan upea päivä! Kaikki sujui todella hyvin ja lajit olivat mahtavat! Palvelu oli todella hyvää jo myynnistä alkaen. Ja paikalle tullessamme alkoi kaikki sujua tosi hyvin. Kiitos siitä koordinaattori-Idalle! Jousiammunta-/ puhallusputki-/ veitsenheitto -ohjaajamme osasi asiansa ja kertoi kaiken selkeästi. Mosalympialaisissa ohjaaja sai porukan heittäytymään mitä hassuimpiin ja oudoimpiin lajein aivan kympillä! Aivan huippulajit ja vetäjät!"
Heidi Heikkerö, HSY -kuntayhtymä/ Jätehuolto