FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla saat lisätietoa sähköpostiisi. Sen avulla voit myös koostaa tarjouspyynnön.

Linkkejä

Case Haapahuhdan peruskoulu
Yritysryhmien tykypäivät
Tilausvahvistuksen ehdot

Koululaisten liikuntapäivät

Pia Hynynen
myyntipäällikkö
044 766 7370
sähköposti

Taustaa

Pääkuvan itsevarmistavilla kiipeilylaitteilla kiipeäminen on eräs koululaisten suosikeista.

Koululaiset ja opiskelijat ovat erityisen tervetulleita vieraiksemme. Yksittäisten lajikokeilujen lisäksi räätälöimme toiveidenne mukaisesti erityishintaisia, useamman lajin sisältäviä liikuntapäiviä. Sekä lajikokeilut että liikuntapäivät on tarkoitettu kaikille koululaisille ja opiskelijoille ikään tai opiskelumuotoon katsomatta. 

”Olimme tosi tyytyväisiä päivään. Oppilaat olivat innolla liikkumassa ja opettajilta tuli positiivisia kommentteja päivän onnistumisesta. Hienoa, että oli ohjaajat ottamassa vastaan ja opastamassa eri puolille taloa. Kiitos myös koordinaattori-Pialle, hänen kanssaan oli helppo sopia päivän käytännön järjestelyistä.”
Eija Saarnio, Mellunmäen ala-aste

Katsopa yli satahenkisen Haapahuhdan peruskoulun päivän sisältö täältä.


Ikäryhmien mukaan omat valinnat

Olemme jakaneet liikuntapalvelumme ikävuosien mukaan 

-ryhmiin niiden liikunnallisen vaativuuden mukaan. Tämä siksi, että kaikki ikäryhmät saisivat mahdollisimman mukavan muiston vierailusta.

Huomaathan enimmäisosallistujamäärät ryhmissä mm. välineiden lukumääriin perustuen. Esim. jousiammunnassa ei voi olla yli 20 osallistujaa, eikä se sovi aivan pienimmille. Myös kiipeilyssä on huomioitavia asioita aivan pienimpien kiipeilijöiden osalta.

Tervetuloa ma-pe klo 9-17 välillä

Koululaisille ja opiskelijoille tarkoitetut hinnat ovat voimassa maanantaista perjantaihin klo 9-17 välisenä aikana. Muina ajankohtina noudatetaan yritysryhmille tarkoitettuja hintoja.

Lähetä tarjouspyyntö

Saat päivästäsi tarjouksen lähettämällä alla olevan lomakkeen. Muista painaa "Lähetä"-painiketta lomakkeen lopussa, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite (et voi lähettää lomaketta ilman sähköpostiosoitetta)
Haluan tarjouksen
Lisätietoa (koulun nimi, päivä- ja lukumäärät, sisällöt ym.)