FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla saat lisätietoa tilausvahvistuksen ehdoista sähköpostiisi.

Linkkejä

Vastaanotto ja varusteet
Yritysryhmien tykypäivät
Koululaisryhmien liikuntapäivät

Toimi näin

1. Tutustu palveluihimme ja valitse niistä sinulle mieluisimmat.

2. Tee tarjouspyyntö tai pyydä henkilökohtaista yhteydenottoa.

3. Tutustu sähköpostiisi lähetettävään tarjoukseen, ja tarvittaessa pyydä myyjää tekemään toivomasi muutokset.

4. Kun vierailun sisältö on viimeistelty valmiiksi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksen yhteydessä ovat myös varustautumis- ja lähestymisohjeet sekä tieto, missä ryhmänne otetaan vastaan.

5. Hyväksy tilausvahvistus sähköpostitse.

6. Tervetuloa virkistävään päiväänne, jonka sujuvuudesta vastaa urheilukeskuksen koordinaattori.

Asiakkaalle tehdään jo tarjousvaiheessa alustavia tila- ja palveluvarauksia, jotka tarvittaessa täsmennetään tarkennetuiksi tarjouksiksi. Kun virkistyspäivän sisältö on tehtyjen tarjousten pohjalta tiivistynyt valmiiksi lähetetään asiakkaalle sähköpostilla tilausvahvistus. Se takaa, että virkistävän päivänne pyörät pyörivät iloisesti ja oikein.

Tilausvahvistus toimii vierailun runkona ja yhteisenä käsikirjoituksena niin asiakkaalle kuin palvelujen tarjoajallekin. 

Tarkista tilausvahvistuksen oikeelllisuus

Asiakkaan tulee tarkistaa tilausvahvistus huolella niin sisällön, aikataulujen kuin hintojenkin osalta. Asiakkaan tulee välittömästi vahvistaa tai ehdottaa korjattavaksi tilausvahvistuksen sisällön oikeellisuus palvelujen takaamiseksi.

Tilausvahvistus sisältää palvelujen kuvaamisen ja tilausehtojen lisäksi myös kaikkien asiakkaalle varattujen palvelujen lopulliset hinnat, joihin asiakas sitoutuu. 

Tule sovittuun kohtaamispaikkaan sovittuna aikana

TÄRKEÄÄ: asiakkaan on tultava sovittuun kohtaamispaikkaan mahdollisimman tarkasti sovittuna kellonaikana. Olemme varautuneet ryhmän tuloon juuri tuolloin, ja siten pysymme ryhmän (ja muiden vieraanamme olevien ryhmien) tilausvahvistuksen mukaisissa aikatauluissa. Lisäksi asiakas saa mahdollisimman täysimääräisen ja sujuvan sisällön päiväänsä.

Laskutus ja tilausvahvistuksen peruminen 

Tilausvahvistuksessa ilmoitetut palvelut laskutetaan siinä ilmoitetussa muodossa. Tilausvahvistusta varten olemme varanneet teille palveluja, joiden käyttämättä jättämisen ilmoittamatta tai perumisen alle kaksi arkipäivää ennen tapahtuman alkua veloitamme täysimääräisenä.

Tilausvahvistus voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään seitsemän arkipäivää ennen tapahtumaa. Viimeistään kaksi arkipäivää ennen tapahtuman alkua tehdystä peruutuksesta veloitamme varausmaksun, joka on 50 % tilausvahvistuksen mukaisesta summasta.

Erikoisruokavaliot, lukumäärät ja muut cateringiin vaikuttavat tekijät tulee ilmoittaa sitovasti ravintoloitsijalle viimeistään 7 arkipäivää ennen vierailua. Tämän jälkeen tehtävät muutokset lisätään täysimääräisinä tilauksen hintaan. Cateringin perumisessa noudatetaan tilausvahvistuksen yleisiä perumiskäytänteitä.

Juomat veloitamme toteutuneen kulutuksen mukaisina kuitenkin siten, että laskutamme aina vähintään puolet tilatusta määrästä.

Jos tilaukseen sisältyy vuokrapyyhkeet veloitamme kadonneista pyyhkeistä á 20 €.

Lasku palveluista lähetetään asiakkaalle tapahtuman jälkeen. Tarkastamme kuitenkin aina asiakkaidemme luottotiedot, ja tarvittaessa laskutamme tapahtuman hinnan kokonaisuudessaan etukäteen. Kaikkien palvelujemme maksuehto on 14 päivää netto, jonka jälkeen maksamattomien laskujen perintä siirtyy Intrum Justitia Oy:lle.

Virkistyspäivän vakuutusturva

Ohjatuissa palveluissa on olemassa ohjaajan ennalta arvaamattomaan poissaoloon liittyvä riski (esim. sairaus- ja onnettomuustapaukset). Näistä muutoksista ilmoitamme mahdollisimman pian asiakkaalle ja tarjoamme tilalle mahdollisimman samankaltaisen ohjatun palvelun.

Tapanilan Urheilukeskuksessa on toiminnanvastuuvakuutus, joka kattaa kurssin ohjaukseen, välineisiin ja tiloihin liittyvät toiminnat. Muista vahingoista vastaa kurssille osallistuja tai yritys henkilökohtaisesti tai vapaa-ajan vakuutusturvansa kautta.