FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla saat lisätietoa liikuntapäivistä sähköpostiisi.

Kysy lisää ryhmien vastaanotosta

Pia Hynynen
myyntipäällikkö
044 7667 370
sähköposti

Tutustu yllä olevasta linkistä keilahallin infopisteeseen.

Tutustu yllä olevasta linkistä kiipeilykeskuksen infopisteeseen.

Linkkejä

Kartta
Lähestymiskartta
Printattava lähestymiskartta
Sisäänkäynnit
Tilausvahvistuksen ehdot

Ryhmän vastaanotto ja varusteet

Kun ryhmän vierailu on varmistunut, koostamme tilausvahvistuksen päivän sisällöstä, aikatauluista ja osallistujien lukumäärästä. Samalla ohjeistamme ryhmän saapumaan tiettyyn aikaan jompaan kumpaan urheilukeskuksen vastaanottopisteistä

  • Päärakennuksen keilahallin infopiste (ovi B1)
  • Mosahallin kiipeilykeskuksen infopiste (ovi C1)
Se, kummassa infopisteessä otamme ryhmän vastaan, määräytyy ryhmän päivän sisältöjen pohjalta. Esimerkiksi jousiampumaan ja/ tai kiipeilemään tulevat otamme vastaan C1-ovella. Keilaajat ja kokoustamaan tulevat tapaamme useimmiten ovella B1.

Onhan tilausvahvistus ok?

Tarkista huolella tilausvahvistuksen aikataulut ja sisällöt. Kuittaa mahdollisimman pian sähköpostilla, että tilausvahvistus on tullut perille ja on sisällöltään toivomanne. Kerro samalla huomiosi erheellisistä tilausvahvistuksen sisällöistä, aikatauluista ja/tai lukumääristä.

Tutustuthan huolella tilausvahvistuksessa eriteltyihin virkistyspäivän tilausehtoihin ja vakuutuksiin mm. cateringin osalta

Tule sovittuun kohtaamispaikkaan sovittuna aikana

Olemme varautuneet tuloonne tilausvahvistuksen yhteydessä ilmoitettuna ajankohtana, joten tulkaa täsmälleen tuolloin. Siten pysymme teidän (ja muiden vieraanamme olevien ryhmien) tilausvahvistuksen mukaisissa aikatauluissa. Lisäksi saatte mahdollisimman täysimääräisen ja sujuvan sisällön päiväänne.

Päivänne sujuvuuden takaamiseksi on tärkeää, että kaikki ryhmänne jäsenet ovat tietoisia päivän ohjelmasta ennen saapumistanne Tapanilaan. Varmistattehan siis huolella, että kaikki tietävät mm. missä ja mihin aikaan ryhmänne otetaan vastaan, mitkä ovat päivänne kellonajat, mihin ryhmään kukin kuuluu, mitä palveluja kullekin päivään on varattu sekä mitä varusteita kuhunkin lajiin tarvitaan.


Koordinaattori opastaa talon sisällä päivän aikana

Tilausvahvistus lähtee asiakkaan lisäksi tiedoksi palvelun ohjaajille sekä Tapanilan Urheilukeskuksen koordinaattoreille, jotka vastaavat ryhmän päivän sujuvuudesta. Koordinaattori ottaa ryhmän vastaan, ja vie ohjatusti paikasta toiseen.

Päivän varusteet

Kuljetamme teitä aina sisätilojen kautta ohjatusti paikasta toiseen. Kaikkien liikuntalajien varusteiksi soveltuu loistavasti 

  • t-paita
  • verkkarit/ shortsit
  • sisäliikuntaan tarkoitetut urheilukengät sekä 
  • collegepaita/ verkkaritakki tiloissamme liikkumista varten. 

Rivakampiin lajeihin myös juomapullo ja hikipyyhe. Lisäksi kiipeilijöille ohuet sukat (menevät parhaiten kiipeilykenkiin).

Ei-liikunnalliset lajit, kuten jousiammunta, keilailu ja työpajat onnistuu mukavassa oloasussa, niihin ette tarvitse välttämättä erillisiä liikuntavarusteita. 

Kiipeilykengät, nyrkkeilyhansikkaat, jouset ja nuolet ym. välineet itse lajien suorittamista varten saatte meiltä lainaksi. 

Juomahuoltoa varten kannattaa kaikkien ottaa mukaan juomapullo, joskin voitte lunastaa MosaCafesta ja automaateista virvokkeita mm. kännykällänne. 

Niin ja muistakaa ottaa kamera mukaan iloisten ilmeiden varalle!