FIN

Iloisten ilmeiden virkistyspäivät

Vieraanamme käy vuosittain satoja yritysryhmiä viettämässä tyky-, virkistys- ja seminaaripäiviä. Olemme harjaantuneet pitämään huolen eri-ikäisistä ja -kuntoisista ryhmistä, isoista ja pienistä. Asiakkaat pitävät yksityiskohtaisesta ja jämptistä tavastamme toimia, josta kertoo heiltä saamamme palaute.

Yhteensä 40 ohjattua palvelua, katsopa pikakurkkaus suosikkivalintoihimme.


Ohjatut lajit, kokoustilat, saunatilat ja ruokailut - kaikki saman katon alta!

Kahvupavut

Meiltä saat ripeästi ja kätevästi yhdestä paikasta ihan kaiken tarvittavan virepäivään. Tutustuttuasi tarjontaamme ja löydettyäsi päivän rakennusaineet voit pyytää tarjouksen lomakkeella, tai sähköpostilla: myyntipalvelu@tapanilanurheilu.fi tai soittamalla 044 766 7370.

Tai tule paikan päälle tutustumaan toimintaamme, niin juodaan kierroksen jälkeen Pohjois-Helsingin maittavimmat kahvit.

Kuppiveitsi

Ohjatut palvelut

40 ohjattua vaihtoehtoa, joiden suosikkeja ovat jousiammunta, keilailu ja seinäkiipeily. Rivakoita lajeja (kuplafutis, kuntonyrkkeily, tehotreeni...) sekä rennompia vaihtoehtoja (asahi, mosalympialaiset, syvärentoutus...). Eikä pelkkää liikuntaa; miltä kuulostaisi lettikurssi tai naurujooga?

Veitsenheitto, jousiammunta ja puhallusputket eivät vaadi erillistä liikuntavaatetusta, joten ne onnistuvat esim. pikkujouluvetimissä. Veitsenheiton ohella taljajousia voi pääkaupunkiseudulla kokeilla ohjatusti vain meidän tiloissamme.
Kuppisauna

Kokous-ja saunatilat

Tapanilan Urheilukeskuksessa on vuokrattavana neuvottelu- ja illanviettotiloja pienemmille ja isommille ryhmille. Kokoushuoneiden ja saunatilojen ruoka- ja juomahuollosta vastaa MosaCafe, joten siitäkään puolesta ei tarvitse huolehtia.

Tilaussauna (löylyhuone, pukuhuone, loungetila) soveltuu parhaiten n. 20-henkisen ryhmän saunailtoihin. Lauteille mahtuu kerralla kymmenkunta saunojaa. Loungetilassa on televisio, wlan ja keittiönurkkaus MosaCafen herkuille.

Kuppikukko

Catering-palvelut

Aamiainen. Linjastolounas. Iltapäiväkahvit. Herkut illanviettoihin. Saunaan pikkupurtavat. Kaikki herkut MosaCafesta ja kyytipojaksi Sinebrychoffin juomat.

Stadin kukko on konstailematon pasteija, jonka ohut pehmeä kuori on maukasta ruisperunataikinaa, täytteenä on savumuikkua, kasviksia ja pekonia. Siinä herkku stadilaiseen makuun. Ennen savustusta Pohjois-Karjalan puhtaista järvistä pyydetyiltä muikuilta on poistettu päät, kalanpäät kun eivät maistu Helsingin herroille.

Kuppielvytys

Luennot ja työpajat

Rauhoita mielesi, tunne itsesi. Bodywarrior. Taitogalleria-valmennus. Aggressiivisen ihmisen kohtaaminen. Asia on näin, mutta miksi muut eivät sitä tajua. Taidekorupaja. Värit pukeutumisessa. Luentoja, joissa huomioidaan sekä keho että mieli.

Yritysryhmille myös räätälöitävät 1-3 päivän ensiapukoulutukset sekä 1,5 ja 2 tunnin ensiapurastit. Käytössä on neljä painelunukkea (kolme aikuis- ja yksi lapsinukke), ohjaajana Emergency First Response -koulutuksen saanut henkilö.
Kuppitesti

Kuntotestit

InBody on kehonmittaustekniikan markkinajohtaja. Patentoidun tekniikan ansiosta InBody720 mittaa luotettavasti mm. lihasmassan, rasvakudoksen määrän, rasvaprosentin, kehon nesteet/vedet, lihastasapainon, viskelaarirasvan...

Mittaaminen InBody720:llä on nopeaa, se tapahtuu minuutissa/ hlö. Mittauksen jälkeen laite tulostaa monipuolisen ja selkeän A4-raportin, jonka asiakas saa mukaansa. Mittaustulokset käydään läpi yhdessä ammattilaisen kanssa.


Helpoimmillaan virkistyspäivän saat varailtua alla olevalla lomakkeella. Jätäthän yhteystietosi ja toiveesi päivästäsi, niin jatketaan suunnittelua yhdessä!

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Haluan tarjouksen/ lisätietoa
Lisätietoa (päivä- ja lukumäärät, päivän sisällöt ym.)