FIN

Iloisten ilmeiden virkistyspäivät Pohjois-Helsingissä!

Vieraanamme käy vuosittain satoja yritysryhmiä viettämässä tyky-, virkistys- ja seminaaripäiviä. Olemme harjaantuneet pitämään huolen eri-ikäisistä ja -kuntoisista ryhmistä, isoista ja pienistä. Asiakkaat pitävät yksityiskohtaisesta ja jämptistä tavastamme toimia, josta kertoo heiltä saamamme palaute.

Valikoimassamme on yhteensä 50 ohjattua palvelua ja lisäksi hyvinvointiluentoja ja työyhteisövalmennusta! 

Katsopa pikainen videokurkkaus suosikkivalintoihimme!


Ohjatut lajit, kokoustilat, saunatilat ja ruokailut - kaikki saman katon alta!

Meiltä saat ripeästi ja kätevästi yhdestä paikasta kaiken tarvittavan virepäivään. Voit pyytää tarjouksen alhaalla olevalla lomakkeella, tai sähköpostilla: myyntipalvelu@tapanilanurheilu.fi tai soittamalla 044 766 7370.

Olet myös tervetullut paikan päälle tutustumaan toimintaamme!


Pikkuohjatut

Ohjatut palvelut

50 ohjattua vaihtoehtoa, joiden suosikkeja ovat jousiammunta, keilailu ja seinäkiipeily. Rivakoita lajeja (kuplafutis, kuntonyrkkeily, tehotreeni...) sekä rennompia vaihtoehtoja (asahi, mosalympialaiset, syvärentoutus...).

Varmasti löydämme sopivat lajit kaiken kuntoisille ja kaiken ikäisille osallistujille! Kerro millainen ryhmäsi on - autamme sinua valitsemaan!

Kaikki lajit eivät vaadi liikuntavaatetusta, vaan onnistuvat hienosti arkivaatteissakin!

Pikkusauna

Kokous-ja saunatilat

Tapanilan Urheilukeskuksessa on neuvottelu- ja illanviettotiloja pienemmille ja isommille ryhmille. Kokoushuoneiden ja saunatilojen ruoka- ja juomahuollosta vastaa MosaCafe, joten siitäkään puolesta ei tarvitse huolehtia.


Tilaussauna soveltuu parhaiten n. 20-henkisen ryhmän saunailtoihin. Lauteille mahtuu kerralla kymmenkunta saunojaa. Loungetilassa on hyvä tila myös MosaCafen herkuille.


Pikkuruoka

Catering-palvelut

Aamiainen. Linjastolounas. Iltapäiväkahvit. Herkut illanviettoihin. Saunaan pikkupurtavat. Kaikki herkut MosaCafesta ja kyytipojaksi Sinebrychoffin juomat.

Pikkuluennot

Luennot ja työpajat

Työhyvinvointia. Stressinhallintaan työkaluja. Mielenrauhaa. Välineitä aggressiivisen ihmisen kohtaamiseen. Työkaluja rakentavaan esimiestyöhön. Ensiapukurssit.
Luentoja, joissa huomioidaan sekä keho että mieli.


Yritysryhmille myös räätälöitävät 1-3 päivän ensiapukoulutukset sekä 1,5 ja 2 tunnin ensiapurastit. Ohjaajana Emergency First Response -koulutuksen saanut henkilö.


Pikkuvalmennukset

Työyhteisöjen valmennukset

Järjestämme työhyvinvointivalmentaja Johanna Olssonin kanssa työyhteisöille ja esimiehille valmennuksia. Koulutus räätälöidään työyhteisön tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valmennusten myötä innostus, merkityksellisyyden tunne ja työssä jaksaminen paranevat. Työyhteisön ilmapiiri ja luottamus lisääntyvät ja poissaolot vähenevät.

Pikkuinbody

Kuntotestit ja kehonkoostumusmittaukset

Kehonkoostumusmittaus kertoo luotettavasti mm. lihasmassan, rasvakudoksen määrän, rasvaprosentin, kehon nesteet, lihastasapainon, viskelaarirasvan...

Mittaaminen on nopeaa, se vie vain minuutin. Mittauksen jälkeen laite tulostaa monipuolisen ja selkeän A4-raportin, jonka asiakas saa mukaansa. Mittaustulokset käydään läpi yhdessä ammattilaisen kanssa.


Helpoimmillaan virkistyspäivän saat varailtua alla olevalla lomakkeella. Jätäthän yhteystietosi ja kerro toiveesi päivästänne, niin jatketaan suunnittelua yhdessä!

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Haluan tarjouksen/ lisätietoa
Lisätietoa (päivä- ja lukumäärät, päivän sisällöt ym.)