FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla saat lisätietoa ja/ tai tarjouksen yritysryhmille suunnatuista luentopalveluista.

Miksimeille

Yllä olevasta painikkeesta avautuu elokuva vetovoimatekijöistämme.

Linkkejä

Kokoustilat
Body Warrior
Asiakkaiden antamaa palautetta
Tilausvahvistuksen ehdot
ilomaatti.fi -esite


Yritysryhmien tykypäivät

Pia Hynynen
myyntipäällikkö
044 766 7370
sähköposti

Rauhoita mielesi, tunne itsesi (1 h)

Suomalaista zen-harjoitusta sisäiseen rentotumiseen ja jaksamiseen. Käytännön harjoituksia ryhmässä ja yksilöllisesti työssäjaksamista ja elämää varten. Löydä sisäistä rentotuneisuutta ja vakautta itsestäsi.
Tunnista tunteesi ja tarpeesi. Vähennä fyysistä jännittyneisyyttä ja kipua. Menetelmä yhdistää vuosisatoja vanhat itämaiset menetelmät ja modernin tieteen.
Kesto yksi tunti, ryhmäkoko 1-40.

Kurssin ohjaaja Sami Mänty-Aho on psykosomatiikkaan erikoistunut fysioterapeutti ja taijin euroopanmestari.

BodyWarrior-luento (1 h)

Luennolla perehdytään BodyWarrior-menetelmään, fyysisien ominaisuuksien ja osa-alueiden kehittämiseen ja kuntotestauksen soveltamiseen omana harjoitusmuotonaan. Käsittelemme nykyisten liikuntasuositusten problematiikkaa ja kuinka uusilla HIT-menetelmillä saadaan parempi tulos muutamassa minuutissa kuin aikaa vievillä suosituksilla.

Luennolla tutkitaan myös laihduttamista, ravitsemusta ja palautumista aivojen näkökulmasta. Heitä vanhat aikaa vievät liikuntasuositukset maata kiertävälle radalle ja ponnista helpolla tavalla nykytiedon ytimeen!
Kesto yksi tunti, ryhmäkoko 1-20.

Huom! Luennon voi yhdistää ohjattuun BodyWarrior-sessioon (tällöin kokonaisuuden kesto 1 h + 1 h).

Luennoitsijana Sami Mänty-Aho, fysioterapeutti, taijin Euroopan-mestari ja BodyWarrior-menetelmän kehittäjä.

Painelu-puhallyselvytys + defibrillaattorin käyttö -ensiapurasti*

PPE on kaksivaiheinen prosessi, joka sisältää rintakehän painallukset ja suusta-suuhun elvytyksen. Lisäksi tutustutaan automaattisen defribrillaattorin käyttöön. Onnistuu tavallisessa vaatetuksessa. Ryhmässä enintään 12 osallistujaa. Kesto 1,5 tuntia.

Painelu-puhallyselvytys + haavojen sitominen -ensiapurasti*

PPE on kaksivaiheinen prosessi, joka sisältää rintakehän painallukset ja suusta-suuhun elvytyksen. Lisäksi harjoitellaan painesiteiden ja lastoituksen tekemistä. Onnistuu tavallisessa vaatetuksessa. Ryhmässä enintään 12 osallistujaa. Kesto 2 tuntia. 


*) Tapanilan Urheilukeskuksessa järjestetään virallisia EA-kursseja yritysten henkilökunnalle, ryhmille ja yksityishenkiöillekin. Ensiapukorttiin oikeuttavat kurssikokonaisuudet ovat kestoltaan 1-3 päivän mittaisia.

Kestoltaan 1,5- ja 2-tuntisista rupeamista ei saa ensiapukurssin suorittamista todistavaa korttia. Käytössä on kolme aikuisen kokoista painelunukkea sekä yksi lapsinukke. Kouluttajana toimii Emergency First Response -koulutuksen saanut henkilö.

Aggressiivisen henkilön kohtaaminen (3-6 h)

Miten toimit kohdatessasi aggressiivisen henkilön? Mitkä ovat aggression tasot? Käytännön vihjeitä ja harjoituksia uhkaaviin tilanteisiin. Osallistujille jaetaan oppimateriaali luento-osuudesta. Ryhmäkoko enintään 20.

  • kesto 3 tuntia (luento 1,5 tuntia, tatamityöskentely 1,5 tuntia).
  • kesto 6 tuntia (luento 2 tuntia, tatamityöskentely 4 tuntia).

Kouluttaja Tapio Erholtz on Helsinki Martial Art Centerin pääkouluttaja. Hänellä on kymmenien vuosien kokemus itsepuolustuslajeista.

Taitogalleria-luento (1 h) 

Taitogalleria® on WorkWise yrityksen luoma työyhteisön kehittämisen työkalu. Se esittelee eri ammateissa toimivien osaajien hyviä tuloksia tuottavia metataitoja. Tunnin mittaisella Taitogalleria® -luennolla tutustutaan metataitojen käsitteeseen ja niiden merkitykseen ihmisten toiminnan kannalta. Tämän lisäksi osallistujat saavat tilaisuuden tunnistaa omia metataitojaan: Millaisia taitoja minulla on? Mitä taitoja haluan antaa kehittyä itsessäni? Mitkä taidot auttavat minua onnistumaan tulevissa haasteissani?

Taitogalleria®-luento on ajattelua avartava kokemus ja se antaa mahdollisuuden kerätä mukaan taitovalikoiman, jonka kanssa on helpompi kohdata tulevia haasteita. 

Kesto yksi tunti, ryhmäkoko 6-50.

Heli Järvelin on työyhteisövalmentaja ja työnohjaaja, joka hyödyntää työssään ratkaisukeskeistä ajattelua, positiivista psykologiaa, NLP-menetelmiä ja monipuolista elämänkokemustaan. Heli luennoi suomeksi ja englanniksi.

Taitogalleria-valmennus (3 h)

Kolmen tunnin valmennuksessa hyödynnetään Taitogalleria® -työkalua. Osallistujat saavat tilaisuuden tunnistaa omia, jo käytössä olevia taitojaan sekä kehitettäviä taitojaan. He saavat myös tilaisuuden pohtia, millaisia taitoja he tarvitsevat ajankohtaisten haasteidensa kohtaamisessa.

Valmennukseen apuna toimiva Taitogalleria® -työkalu tarjoaa taitojen valikoiman, jotka avartaa ajattelua ja antaa vaihtoehtoisia ajattelu- ja toimintamalleja. Valmennuksen tuloksena on usein innostus ja näköalan laajentuminen oman toiminnan suhteen.
Kesto kolme tuntia, ryhmäkoko 4-25.

Heli Järvelin on työyhteisövalmentaja ja työnohjaaja, joka hyödyntää luennoillaan ratkaisukeskeistä ajattelua, positiivista psykologiaa, NLP-menetelmiä ja monipuolista elämänkokemustaan. Heli luennoi suomeksi ja englanniksi.

Taidekoruja (4 h)

Luovassa korupajassa valmistat koruja metallista, puusta, kankaista ja kierrätysmateriaaleista. Saat paljon uusia ideoita, joilla voit valmistaa koruja myöhemminkin. Osallistujat saavat mukaansa työpajassa tekemänsä korut sekä kirjalliset ohjeet erilaisista korutekniikoista.
Kesto neljä tuntia. Osallistujia enintään 20.

Työpajan ohjaajana on tekstiilitaiteilija Raija Rastas.

Värit pukeutumisessa (2 h)

Opit, kuinka pukeutumisemme värit vaikuttavat sekä meihin itseemme että muihin ihmisiin. Etsimme osallistujille oman pukeutumisen värivuodenajan 12 eri vaihtoehdosta. Jokainen saa mukaansa oman pukeutumisen värikartan sekä tiivistelmän värien käytöstä. Osallistujat saavat oman pukeutumisen värikartan sekä tiivistelmän värien käytöstä.
Vuorovaikutteinen luento kaksi tuntia. Enimmäisosallistujamäärä 20.

Luennoitsijana on tekstiilitaiteilija Raija Rastas.