FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla saat lisätietoa oheispalveluista.

Yllä olevasta painikkeesta avautuu elokuva vetovoimatekijöistämme.

Muista myös nämä

Tapahtumatuotannot

GreenEvent

Mika Yliluoma
050 538 0634
mika.yliluoma(at)greenevent.fi

Internet-sivut, -sovellukset ja panoramakuvat

JJ-Net Group Oy

Jussi Jeskanen
044 3080 000
jussi.jeskanen(at)jj-net.fi

Taittaja/ graafikko

Osuuskunta Lilith
Pentti Nyholm
0400 673 302
pentti.nyholm(at)gmail.com

Tällä sivulla on osaaviksi ja luotettaviksi tietämiämme yhteistyökumppaneita, joiden avulla saatte viimeisteltyä virkistyspäivänne. Keskinäisen yhteistyön aloittamiseksi ottakaapa suoraan yhteys palveluntarjoajaan.

Taksi- ja tilausajopalvelut

Muistattehan tilata ryhmällenne kuljetukset Tapanilan Urheilukeskukseen sopimushinnoin Taxia Oy:n myyntipalvelustai (arkisin klo 07-17). Edulliset hinnat pätevät niin Urheilukeskukseen saavuttaessa kuin sieltä poistuttaessakin. Tilausta tehdessänne ilmoittakaa tulevanne Tapanilan Urheilukeskuksen vieraiksi.

Taxia Oy
Myyntipalvelu
(09) 700 189 50.
tilaukset@taxia.fi

Valo- ja videokuvaus sekä teippaukset

Ammattikuvaja ikuistaa virepäivän iloiset ilmeet mukaviksi muistoiksi. Katso esimerkkejä Rainen raikkaasta kuvakerronnasta täältä. Voit myös yllättää virepäivän viettäjät teemaan kuuluvilla teippauksilla.

raineaarre
050 3505 223
raine(at)raineaarre.com

Painotuotteet

AM Digipainosta asiakkaamme saavat kaikki digipainotuotteet aina käyntikorteista laajoihin tuotekuvastoihin ja lehtiin. Käytännössä AM Digipaino painaa kaiken, mitä digipainokoneella on painettavissa. 

AM Digipaino Oy
Jukka Peltonen
040 560 9987
jukka.peltonen@amdigipaino.fi


Av-laitteiden myynti ja vuokraus

Suurimmatkin tilamme voidaan varustaa huippuluokan kuvan- ja äänentoistolaitteilla sekä vaikuttavilla valojärjestelmillä. Vahvalla esitystekniikalla luodaan kehykset vahvoille muistikuville.

AVconcept Oy
Harri Kiukas
050 566 0933
harri.kiukas(at)avconcept.fi

Niila & Anna acoustic

Trio, joka soveltuu oivasti intensiiviseen ja tunnelmalliseen tapahtumaan. Soittolista määräytyy juhliesi mukaiseksi. Lisätietoa saat täältä.

Keikkamyynti

Tapahtumarakenteet

Kataja Event Service on tapahtumarakenteiden toimittamiseen ja asentamiseen erikoistunut yritys. Teltat, kalusteet, esiintymislavat, katsomot ja tapahtumarakenteet.

Kataja Event Service Oy
Mika Mattila
020 747 9012
mika.mattila(at)katajaeventservice.fi


Majoitus- ja yökerhopalvelut

Sokos Hotel Vantaan huippuosittu viiden ravintolan kokonaisuus ja 265 hotellihuonetta ovat vain neljän kilometrin päässä urheilukeskuksesta. Ehdottomasti alueen paras iltameno- ja yöpymispaikka!

Sokos Hotel Vantaa
Sokos Hotels Myyntipalvelu
020 1234 600
hotelvantaa.vantaa(at)sokoshotels.fi

Flash-animaatiot ja -toteutukset 

Flash-esitykset ovat yllätyksellistä ja näyttävää kuvakerrontaa, joka sisältää grafiikkaa, tekstiä, kuvia, videota ja ääntä. Räätälöi yrityksellesi näyttävät flash-animaatiot perusesitysten sijaan – vaikka virkistyspäivänne helmiksi. Edes mielikuvitus ei ole rajana!!

SelkoGrafiikka
Liisa Kankkunen
044 256 4885
liisa.kankkunen(at)selkografiikka.com


Tapahtumaa elävöittävät lahjat

Virkistyspäivää elävöittävät ja me-henkeä nostattavat yhtenäiset asusteet ja muut päivän teeman mukaiset tuotteet. Ne ovat hypisteltäviä muistijälkiä, jotka tuovat potkua päivään ja mieleen mukavia muistoja.

Jerkka Tuote Oy
Jere Hollmén
0400 407 064
jere.hollmen(at)jerkkatuote.fi