FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla saat lisätietoa ja/ tai tarjouksen yritysryhmille suunnatuista palveluista.

Yllä olevasta painikkeesta avautuu elokuva vetovoimatekijöistämme.

Linkkejä

Hinnasto
Kiipeilykeskus
Kuntosali
Ohjatut kuntosaliryhmät
Ohjatut palvelut
Puistolan Palloiluhalli
Asiakkaiden antamaa palautetta
Tilausvahvistuksen ehdot
ilomaatti.fi -esite


Yritysryhmien tykypäivät

Pia Hynynen
asiakaspalvelupäällikkö
044 766 7370
sähköposti

Ohjattujen palvelujen lisäksi voidaan yritysryhmien päiviin liittää myös omaehtoisesti harjoitettavia sisältöjä. Hinnaltaan tilavuokra on merkittävästi ohjattuja palveluja edullisempaa. Näiden sisältöjen lisäksi yritysryhmien käytössä ovat sauvakävelysauvat veloituksetta.

Salibandy ja pamppusähly
Pelaa SM-tason kentillä säbää tai pamppusählyä (mailat pääkuvassa). Järjestä vaikka turnaus eri yksiköiden kesken. Parhaiten kenttäaikaa on varattavissa ma-pe klo 9-16, mutta myös viikonloppuisin.

Omaehtoinen kuntosalitreeni
Urheilukeskuksen kuntosalilla on mukava treenata. Salin ohjaaja antaa vinkit treenaamiseen, jonka lisäksi voit valita myös ohjatut kuntosalipalvelut päivääsi.

Pingis
Koskas pelasit viimeksi pingistä? Studioon viritetyillä neljällä pöydällä saat isommankin ryhmän pelit sujumaan turnausmuotoisesti. Kössikentille mahtuu 1-2 pöytää, jolloin pelaaminen on halpaa kuin elämä. Mailat ja pallot saat vuokrattua urheilukeskuksesta. 

Squash
Meillä on kaksi kössikenttää, joilla voit pelata takavuosien hittipeliä. Pallo saa kyytiä, ja lämpö nousee huomaamatta. Squash on peli, jossa puoli tuntia tuntuu tunnilta. Pelivälineet saat tarvittaessa talosta vuokrattua.

Racketball
Kössikentällä pelattava racketball on kössiä helpompi pelata. Maila on isompi, samoin pallo, ja siten pallorallit kestävät pidempään. Sopii siksi erinomaisesti meille keski-ikäisille ja -vartaloisille miehille sekä naisille!

Mailapeliturnaus
Pelaa pingistä, kössiä ja racketballia. Sulkapallo- ja tenniskentät ovat Puistolan Palloiluhallissa (etäisyys urheilukeskuksesta 2 km), mutta myös ne lajit voit sisällyttää palloilupäivään.

Virtuaalinen sisäpyöräily
Sisäpyöräilytilassamme on iso valkokangas, johon heijastetaan ajomaisemia ympäri maailman. Ohjaajana on virtuaalinen ohjaaja, jonka opastuksella sisäpyöräilet omaehtoisesti. 

Kiipeäminen itsevarmistavilla laitteilla
Kiipeilykeskuksessamme on kahdeksan (kaapelilla varustettua) itsevarmistavaa toppas-laitetta. Niiden avulla voit kiivetä yksin ja ilman kurssien käymistä. 

Lentopallo, koripallo, futsal
Monitoimihallissamme voi pelata myös näitä pallopelejä. Tarvittaessa saatte vuokratuomarin talon puolesta.