FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla saat lisätietoa ja/ tai tarjouksen yritysryhmille suunnatuista palveluista.


Yritysryhmien tykypäivät

Pia Hynynen
myyntipäällikkö
044 766 7370
sähköposti

Ohjattujen palvelujen lisäksi voidaan yritysryhmien päiviin liittää myös omaehtoisesti harjoitettavia sisältöjä. Hinnaltaan tilavuokra on merkittävästi ohjattuja palveluja edullisempaa. Näiden sisältöjen lisäksi yritysryhmien käytössä ovat sauvakävelysauvat veloituksetta.

Salibandy ja pamppusähly
Pelaa SM-tason kentillä säbää tai pamppusählyä (mailat pääkuvassa). Järjestä vaikka turnaus eri yksiköiden kesken. Parhaiten kenttäaikaa on varattavissa ma-pe klo 9-16, mutta myös viikonloppuisin.

Omaehtoinen kuntosalitreeni
Urheilukeskuksen kuntosalilla on mukava treenata. Salin ohjaaja antaa vinkit treenaamiseen, jonka lisäksi voit valita myös ohjatut kuntosalipalvelut päivääsi.

Pingis
Koskas pelasit viimeksi pingistä? Studioon viritetyillä kahdella pöydällä saat ryhmän pelit sujumaan turnausmuotoisesti. Mailat ja pallot saat vuokrattua urheilukeskuksesta. 

Mailapeliturnaus

Mailapeliturnaus voidaan järjestää Helsingin Mailapelikeskuksessa. Pelaa tennistä, sulkapalloa, pingistä, kössiä ja racketballia. Helsingin Mailapelikeskuksen etäisyys urheilukeskuksesta 2 km. Myös saunatilat ja ruokailut järjestyvät mailapeliturnauksen päätteeksi!

Virtuaalinen sisäpyöräily
Sisäpyöräilytilassamme on iso valkokangas, johon heijastetaan ajomaisemia ympäri maailman. Ohjaajana on virtuaalinen ohjaaja, jonka opastuksella sisäpyöräilet omaehtoisesti. 

Kiipeäminen itsevarmistavilla laitteilla
Kiipeilykeskuksessamme on kaksitoista itsevarmistavaa laitetta. Niiden avulla voit kiivetä yksin ja ilman kurssien käymistä.

Lentopallo, koripallo, futsal
Monitoimihallissamme voi pelata myös näitä pallopelejä. Tarvittaessa saatte vuokratuomarin talon puolesta.